機械人產品綜合討論區 #31 謝絕老翻同炒家 POSE+肯出貨未?

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
條片好高汁
可能因為趕, 玩個度無之前咁好
但後半段教點玩效果, 真係學到野
佢主channel ggg 個條片都好高汁

呢條片應該一早拍左先, 街貨一定無咁快出到街
佢應該未出名到可以提早攞早貨拍片?

同埋睇得出佢條片玩個PART無以前咁好, 我覺得似係趕時間一晚一朝錄完執完再出
個人意見
不過真係幾鐘意佢教人玩效果個PART, 噴水再調轉播, 正
當年想唔變黃要買亞洲版(灰色)
拍得好有heart
嗱 講真如果話P+孤寒唔完整咁出我係同意嘅
但係話驚整爛嗰啲真係智商低過八十先講得出
我自己嗰隻個頭盔擺啲極限低頭抬頭都冇爛
獅毛連轉軸因為想加底蓋直頭抆插過出嚟幾次
完全冇穿冇爛
話驚整爛嗰啲建議去驗吓身
屌還屌 屌佢孤寒都好過屌隻嘢弱雞
一樣會變
百勝龍王啲藍色已經兩截色了
你玩開識就力一件事, 可能有新手新入坑
你話玩具預左玩一陣就爛都無所謂, 香港咁嘅天氣, 膠劣化速度有幾快大家都知, 唔係個個預幾千蚊玩一陣就爛

用語用到咁盡, 又智商80又驗身,
只能講祝你好運

我主要係想講返隻嘢本身已經好實淨
嗰啲乜話驚整爛呀易斷呀其實咪又係藉口
實際上就係覺得俾得$3580其實應該包埋
屌鬼嗰啲人其實誠實啲咪得
我好同意P+呢鑊係姑寒㗎
但係屌鬼佢啲嘢脆弱就有啲過火
你睇吓FB嘈得最勁嗰班就知其實係嫌肉痛多過驚爛啦
講真七千幾買套合金都唔會有乜新手
買得都玩過吓幾年玩具㗎啦
如果有人拆獅毛真係會捉實啲毛而唔係條鐵去發力嘅話
我真係會建議佢去驗腦
要屌FB個班, 你係度屌無問題, FB我都無上好耐, 我都知弱智多

但你唔好講到成個POST話驚爛嘅就咩智商又驗身
我從來都係個句, 呢度對事對廠對玩具你點屌都得
對人嘅請該自重

上面已經講左N次, 間廠一開始講唔包, 買家一早知, 就唔會有期望
誠實根本就係AT同POSE+無, 而唔係買家, 3580話就話HOBBY玩具嚟計只係中價, 但有期望同期待絕對合情合理
一句細字話要用返GGG嘅件, 又無寫明要邊件, 造成期望落差嘅, 一定係間廠

你要我拆就有危險, 10%,20%,5%都係叫做有
BAMDIE都做到嘅佢地做唔到, 點都講唔過

都係個句, 你要支持邊間廠, 我都支持你嘅選擇
只係鬧邊個, 講返清楚就好, 出面啲FB戇鳩, 我同你一齊屌都仲得
啲膠咁流,噴色都死,無得搞
由佢, 反正帶唔走, 係櫃度應該都唔會郁佢
韓國廠個隻希望仲有機會啦
AT隻Q版我唔啱
反而我覺得有一部份人見咁貴想縮沙,咁啱有呢個咁堂皇既藉口退訂走數,火咪越燒越大
有返咁上下大隻真係只可以寄望韓仔
你中段講嗰啲我其實完全同意呀
所以咪話P+抵屌嘅其實得姑寒算死草呢Part
屌佢姑寒我都會支持人屌撚死佢都重得
呢鑊嘢我覺得可以屌到佢出補件都冇問題
但係為咗要支持自己而去誇大化隻嘢易爛
我就覺得做多咗啦
所以先會有我上面嗰啲措辭
冇話針對邊個或者開地圖炮屌晒所有人
不過就歡迎對號入座咁解
個人睇法
之前BAMDIE魂SHOP唔記得訂隻咩, 初頭話會有件架生
臨出前一個月話生產問題無, 我要求退, 魂SHOP個邊都即日同我安排REFUND.

見貴想縮搵藉口係有啲難睇, 但今次件事, POSE+責任都唔細

呢度屌POSE+嘅, 多數都係恨鐵不成鋼, 真係想佢好
至少我個人覺得今日留言咁多位都係
出面FB個啲所謂玩家, 算了
FB嗰隻傻柒第一時間走咗去退訂啦
跟住就個個Post追住話垃圾廠
我係驚整爛
老手又好
新手又好
意外整爛,玩左幾多十年玩具都冇用
大佬
真係有咩損傷3千幾銀啊,大佬

利伸:冇屌過姑寒,係驚成日抆抆插插會意外整爛

所以問題嘅癥結就係佢算死草唔俾埋你咁解
講返隻嘢係好結實
我自己玩嘢算係重手嗰啲
HT隻MK42為咗擺靚pose可以屈到甩油刮花晒個肚嗰隻重手
但係勇者王真係冇穿冇爛囉
膠既野真係好難講, 一下就係一下, 無take 2

玩具同電器一樣講撞手神, 好就一世, 唔好就一陣
錯咩

到ccs 發功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞