買電視機 / 換電視機 集中討論區 (154)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Sony KD-50X77L 行貨
$61XX
1. 60hz VA LCD PANEL, 對比度高(6000:1), 黑位相對黑, 可視角普通
2. 有Dolby Vision, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit, Chromecast
4. GOOGLE TV 系統
5. 有eARC, 可駁SOUNDBAR
6. X1™ 影像處理器
7. HDMI 2.0x4, 支援4K60
8. 光度約350nits

Samsung 50CU8100 行貨
$62XX
1. 60hz VA LCD PANEL, 對比度高(6000:1), 黑位相對黑, 可視角普通
2. 有AirPlay 2
3. TIZEN OS系統
4. 有eARC, 可駁SOUNDBAR
5. Crystal Processor 4K 影像處理器
6. HDMI 2.0x3, 支援4K60, ALLM
7. 支援Q-SYMPHONY
8. 光度約300nits
想問多少少,S90C/S92C會唔會好過S95B?
發現一樣價錢
唔會
S95C>S90C=S92C~S95B
Thanks
我見S92C同S95B 同價($11500)咁好似有新買新
S95C 貴3千 要諗下值唔值買上去
thx
有新買新
想問下55寸lg g3推唔推薦?定係應該等a95L?
有多錢就A95L

A95L預售中
55吋,想問下A95k定s95c好
A95L
you are welcome
爆哂budget
你要光度定DV
想問樓主
Samsung 65Q70C 水貨
6XXX

邊間做到咁平? 見你推介既盛x 都要7680
thx
A95K啦
盛澤

連登巴打價
我剛剛問佢話來貨貴左

如果你要就69XX
師兄, 之前追post 睇中你推個部 sony 43x85k

但邊間先做到你講既$55xx

加哂價了
要6千幾
price.com果D細鋪冇咩貨所以加價
咁如果咁上下budget 4, 5000 既43吋有咩推介, 我見佢比其他同尺吋型號突出既係120hz

岩岩睇compu 又有? 但未去睇實機
師兄,最近屋企想換電視
43吋,平時睇下電視,YouTube
Budget 4-5 K,有冇推介
太貴了,預售成3皮幾,就快可以買到3部g3水貨,尋日去av life 問完,佢哋都幾推g3,搞到心大心細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞