買電視機 / 換電視機 集中討論區 (154)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有, 教左我試像素清除,等半個鐘睇下得唔得
謝S大
等你消息
嘩,呢位代言人真係好盡責

between 不如問埋有冇trade in 服務
Samsung 65QN95B 行貨
$153XX
1. 120hz 廣色域 VA LCD PANEL, 對比度高(100000:1), 黑位相對黑, 可視角好
2. MINI-LED背光系統, 720個區域控制MINI-LED光暗, 改善黑位同對比度
3. 有AirPlay 2
4. TIZEN OS系統
5. 有eARC, 可駁SOUNDBAR
6. Neural Quantum 4K 影像處理器
7. HDMI 2.1x4, 支援4K120, VRR, ALLM, FREESYNC
8. 有4.2.2聲道, 有OTS+功能(物件追蹤定位發聲), 共70W輸出
9. 支援Q-SYMPHONY
10. 光度高達1800nits
11. 32:9, 21:9超闊遊戲視野與Game Bar
12. 有ONE CONNECT BOX
13. 防反光

Panasonic TH-65LZ2000H 行貨
$159XX
1. 120hz 廣色域 OLED PANEL, 對比度無限大, 極靚黑位, 可視角極好
2. 有Dolby Vision IQ, Dolby Atmos, HDR10+ Adaptive
3. 沒有AirPlay 2, 沒有HomeKit
4. My Home Screen 7.0 OS
5. HCX PRO AI 影像處理器
6. HDMI 2.1x2 支援 4K120, VRR, ALLM, HDMI2.0 x2 支援 ALLM
7. 支援USB HDD 錄影
8. 有eARC, 可駁SOUNDBAR
9. 360°Soundscape Pro 喇叭 (80 W X 1, 15 W x 2, 15 W x 2, 20 W x 1)
10. 5年保養
你自己問, 不過應該冇
你自己賣2手
其實電視二手真係好難賣
另類悠二,上黎問等S大答
睇價錢架姐
搬入房用
42 都唔夠位
仲放55
對唔住
有冇人用過電視用既掛式mon貼?有冇影響
巴打現在點?
電視reset完都係斷線,不過冇斷得咁密,係咪冇得救
ROUTER是否太遠
1米內 冇野阻隔
sony 55x85j
已升最新ver
CALL保養囉, 不過未必肯整
好似係上個月升完最新版先開始有依個問題,之前完全冇斷。
如果call保養係上門整定要收走整? thx
先上門, 整唔到先收走
盛X幫手解決左, thx S大
you are welcome~
真?? 唔好呃我啊~
坐底同牆距離2m4 65吋 會唔會太大
唔會, 建議上75
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞