買電視機 / 換電視機 集中討論區 (154)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
可以去馬
購買行貨電視 大鋪 我推薦 AV..LIFE
購買行貨電視 細鋪 我推薦 AV..OUT...LET, HD...LIFE, 偉..明
其實最頭痕係點處理咗而家個部
直接買多部俾人屌死
其實C1畫質都已經好好,其實冇咩大必要換
賣2手
想問下如果Samsung 43CU7700 可以做到$3999呢個價
係咪同價位最抵玩 因為諗住平平地裝返部43"係房 唔該
可以
而家入手預售A95L 55” 著唔著數,見佢送ps5 同sound bar
贈品有用就OK

無人會知之後會變咩價
其實ps5 直插電視,電視arc> amp出聲好d定
ps5直插amp,amp 出畫面> tv好d
唔該巴打
應該分別不大~
you are welcome
Step巴想問吓c3邊方面贏a80l? 見呢2部價錢好似差唔多

另外Panasonic lz2000h又點睇?係唔係個my home screen 最大問題會好多app唔支援?
1. 光度
2. Panasonic lz2000h畫質頂端, 係個系統封閉, 你預得NETFLIX, DISNEY, YOUTUBE可以用, 不過日後唔保證用到
https://youtu.be/zvFPvDJ57hw
55” S90C 扣埋贈品 10k
連接soudbar問題,那個好D
1。soudbar(bluetooth)2 soudbar(wi fi) 3 電視+soudbar(wi if)
連接soundbar問題,那個好D
1。soundbar (bluetooth)2 soundbar (wi fi) 3 電視+soundbar(wi if)
HDMI最好

是否三星電視+三星soundbar?

Qn90c +hw s60b
HDMI

電視+Soundbar

唔想要線就3 wifi 電視+Soundbar
用HDMI連接 Soundbar
選擇電視+ Soundbar 係最好的?🙏🙏🙏
Thanks stepmic兄
咁多?2000蚊now劵同垃圾電話扣到3-4000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞