[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(43) 香港第一個常規SNAP聯賽正式展開

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
未入到+1
我幾時變左課得多
我印象中你好撚多variant
成撚日入唔到嘅
屌今朝入到 依家又入唔到
一樣 趕客
卡咗係封面
尚氣,小淘氣,綠色隻魔女

其實唔係t6落既話,都有唔小方法破解

所以,還好啦,

黑鷹低隊員需求就係真既,可以放多好多卡入去混隊用
目前Discord上的災情看起來都是「非英語系國家」的人回報的,包含日本、韓國、西班牙、法國... 等。
所以幾乎可以肯定是遊戲的本地化上出了問題才導致無法連線。

【解法】※非官方提供,單純整理回報資訊裡可能有用的方法
1. 現在連的進遊戲的人,建議先去遊戲設定裡把語言改成英文,以免之後突然又連不進。

2. 連不進遊戲的人,可以嘗試到手機的設定裡,把遊戲的偏好語言改成「英文」之後再嘗試看看。
一旦連得進遊戲,請重複1的動作先去把遊戲設定裡把語言改成英文比較保險。

3. 嘗試2之後還是連不進的人,可以試試先把手機的語言改成英文,之後再重新安裝遊戲。
重新安裝後一樣先去設定裡,把遊戲的偏好語言改成「英文」之後再進遊戲,進了也建議先去遊戲設定裡把語言改成英文。

From巴哈
終於拎到張吞星
金箱係咪已經改左做100token
同埋booster拎嘅方法改左未
成朝都入唔到

收到spectrum variant, 但冇印象收過投票果250credit
原來英文無事 唔怪得我乜事都無
有料,你投bynx 定 dera
有3000 換nirmod好定係MODOK好
discard有牛有hela, dracula可以自選
摧毀冇deadpool, venom可以自選
我都好奇怪,明明玩成日都無事
投左dera, bynx一路都諗住佢係偏休閒玩fun deck既估唔到今次又會咁勁
條友捉心理有一手
不過佢都唔鍾意玩精伏
我乜事都冇
點解次次更新都一定出問題
係時候buff spectrum
sf 3 cost +2
spectrum 6 cost +2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞