[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(43) 香港第一個常規SNAP聯賽正式展開

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
我睇其他STREAMER無事
中咗伏
一直冇留意ninaisnoob唔係drop緊spiderman
而家30分鐘嗰個得3%,仲要唔郁
係求其搵個直播主睇?我明明網頁版睇咗半個鐘直播 但app冇嗰個drop and rewards

多左VARIANT分類
應該係個STREAMER STREAM緊SPECIAL EVENT就得
佢STREAM分類係MARVELSNAP就唔得
搵唔到special event喎 係咪收晒工
屌你好彩完場先攞到spiderman
我2點開始睇係乜都冇呀
CLS bug到!
我㩒黎㩒去D channel先彈到個spiderman俾我咋
我2點開始睇main stream添呀都冇計到
個event完左
唔知有冇replay
或者睇replay有冇drop
好燥底 搞咁耐得個桔
真心cls
搞到4點
啲安排指引咁唔清晰 我都唔明fb班台灣人點識攞
你TTV要搵一堆寫!DROPS既入去睇,個活動未完
個spiderman event drop未完?
而家睇係pc launch drop喎
total 要睇6個鐘
我掛緊
我都miss咗gg diu 依家得呢啲dklm

佢好似仲要無跳到% on99
係WO,轉左其他(F5就會有更新返進度)
同埋有BUG,開信箱拎卡關唔到
香港無得拎Spiderman?

見人地係額外一個ONL reward event
掛掛下斷線點計
拎左 係要睇活動個stream 30 mins
GG 我淨係掛左streamer 嘅live
無呢個揀
而家無左SPIDERMAN 得返STREAMER LIVE個3個VARIANT
同埋你未CONNECT TWITCH AC去你SNAP AC
Connect左
我拎左nightclawer
呢個screenshot 唔係我個ac的
咁你SPIDERMAN應該掛錯左STREAM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞