[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(43) 香港第一個常規SNAP聯賽正式展開

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
我估佢好快heimdall連未開嘅牌都郁到
有可能嘅
而家好幾張卡揭左同未揭嘅interaction好唔一致
個新地點點解連discard嘅卡都可以返生
唔好問 再問就係bug
剩係揀pool 4吧 legion zabu hawk knull stature 呢啲都勁
冇乜DECK好轉,唔少核心牌都喺P4P5,齊P3都未到好多DECK玩
叫做抽到Mystique, Sera, Silver Surfer, Ultron, Thor+June叫做有少少嘢玩下
Patriot 今個月拎咗,但諗諗下而家成日見到enchantress就覺得好難玩

個泰仔fail完自己都手指指呆撚咗

依家有呢張S Tier ,拎唔拎好?定繼續等sera?
我會等sera 而家先月中 仲有時間
好鍾意玩恐龍就唔等 試下用
mystque 係好用
但你都要有人比佢copy
依家套摧毀 好好玩,連勝率好高 唔想玩返恐龍
咁我再等下
新手想請教下
點解我見好多副牌都會放American Chavez?
因為America Chavez係必定第6回合抽中 變相會增加頭5回合抽其他牌嘅機率
唔該
patriot如果驚emchantress可以入invisible woman擋一下
新手collection level打到200
想問巴打點先會係商店買到你呢啲卡?
升到pool3 大約465 就會出現
Spiderman個新variant好正
但4千金

玩咁耐先第一次知原來collapsed mine係任何turn都可以爆石對面唔知人定AI skip一turn爆哂我啲負戰鬥力石,真係長知識了
要用魔法卡 喊出黎

22lv pass
新手已買 本身兩張卡都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞