[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(43) 香港第一個常規SNAP聯賽正式展開

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
MARVEL SNAP Friendly Battle Code: 34350
有冇人玩?
GG
克死
牙寶仲係咁屈機
天才型玩家
原來雨寶巴改咗名 仲諗緊你去咗邊
講真 我覺得最近幾季都好易升 只要副deck正正常常唔係玩嘢deck都可以頭幾日升到
Conquest打good cards有冇咩tips?
輸到傻
T2出沙寶之後snap,根本冇得打
成日都入唔到
IPHONE果到轉轉轉無讀條就KILLAPP再入,試幾次就得

玩左半個月,第一次100
snap贏一場8粒都一個rk啦 解曬任務升幾個rk無難度
你偷唔到/消除唔到佢zabu效果就要同佢鬥數值
同埋控好後手唔好俾佢最尾嗰T用counter card
good cards一句講曬就係體質好+tech card
一係你就counter佢嘅counter 一係就鬥大力
難打就梗 所以先會Tier 1
用spider ham/iceman令佢啲卡廢咗/高費咗都幾影響到佢
所以有卡counter zabu直接出咗先 無咗減費佢會好辛苦
sera control定bounce deck
玩咗半個月 有咁快攞到sera咩?

可以更新喇
恭喜
整完副新鷹打四場先抽到
邊啲係good card

有d運仔
d bundle 錯過左 係咪唔會再翻出 買唔翻?
多唔多人有用tracker?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞