[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(43) 香港第一個常規SNAP聯賽正式展開

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
有冇試過唔連Wi-Fi 開?
iphone
Ios 重裝都無撚用
iOS重裝後入返google ac就玩到,但係要重新down過啲data

呢隻game有冇邊次update係冇bugs…
搞掂
iOS要用數據入,Wi-Fi唔知點解會卡標題畫面
我data都入唔到,卡左喺標題畫面度
負先生個改姐係點
而家唔會攻撃同cost互換?
from巴哈

這邊簡單講一下別人挖包出來的數據
洛磯被改成3/5
但是效果不會填滿你的手牌,你有幾張手牌他就給你幾張

5/5的阿里歐斯? ALIOTH
揭示可以炸毀對面全部在這回合放得牌的那張
被改成6/5

然後官方說目前遊戲有錯誤
正在修復中 (打不開遊戲就是因為這個)
機堡:
舊版本: 從對方牌組底部抽取卡牌
新版本: 從對方牌組頂部抽取卡牌
不會再抽到亞美麗加了,挺搞笑的

小淘氣:
現在如果偷取的持續卡有揭示效果,也會觸發揭示
和上次魔形女的改動一致

負極先生:
現在翻轉牌組裡的卡,費用不會再超過6了
比較像是bug修復

蜘蛛人:
舊版本: 揭示: 對手下回合不能在此區域放置卡牌
新版本: 揭示: 隨機移動到其他地區,並且把一張敵人卡牌也拉過去
雙鎖的時代正式結束,鎖區牌組跌落META
畢竟X教授和蜘蛛人的定位真的太像了,也算是把蜘蛛人也加入移動家族

魔劍客:
現在第5回合以後可以打出魔劍客了
但是第5回合後魔劍客的能力會永久失效 (用隱形女+移動也不能觸發)
終於可以在負極牌組打出2/3的魔劍客了

"至高進化"石頭人:
現在每個敵人最多只會-1,石頭人的效果不會作用在重複的單位身上
這代表要有3個單位石頭人才可以達到-3的效果

原來樓上無貼晒出黎
Ios重裝完都開唔到,data wifi都唔得
我iphone一入就入到喎
等官方搶修啦
本身有啲牌換完 個cost 會大過6 變相出唔到牌
而家最多都係6
終於入到,以為卡住左原來下面有條貼到底既進度條
有冇人仲未入到
會唔會係我未更新所以乜事都無
諗住趁未更新少啲真人爬下rk
但可能個個都有同樣想法 所以其實都好多真人
Me
更新之後個resolution 唔同左,好唔慣

以你嘅性格我唔信你會忍到手
電腦?
靚咩
你又知我咩性格
呢個post課得多variant嘅巴打唔係得好多個
多謝大家支持,第一屆賽事已經開始咗啦。
今屆有18位朋友仔參加,如果想玩嘅朋友可以季中加入。

每屆嘅結構大概會係咁

如果有興趣嘅話可以聯絡我哋,我哋都有個TG GROUP可以一齊傾吓卡

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞