[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(43) 香港第一個常規SNAP聯賽正式展開

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
啱啱上pool3,心儀卡要唔要海拉好?
咁快又出返knull
都係d唔實際嘅卡
係咪有巴打叫DLLM
咁高費又低攻
玩毛咩
咁快又出返Jean grey
為左佢搞咁又野谷大個攻
嘥氣
睇嚟最穩定都係用嚟counter dracula mystique iron man嗰啲低攻牌?
好多沙寶
from 巴哈

1. 官方日本的推特中午發了一則消息,內容是說這次改版造成的連線問題已經解決請大家去下載更新檔,並且表示之後會有補償措施。

2. 上禮拜的週末任務只有48小時是Bug,會修復並且補償所有玩家200藍點。

3. 新手教學裡的蜘蛛人仍會保持原本的效果(下回合對手無法在此區域出牌)。

4. 琴葛雷的表現偏弱有在觀察名單裡,但是官方也不希望她的出場率太高,理由類似沙人。

5. 官方對寧錄變成5/6之後的表現很滿意。

6. 官方不考慮把浪改回以前的機制,理由是會影響未來降費新卡設計。

7. 亞當術士表現不佳,但是很難改。官方短時間內沒有打算去動他。

8. 基於一致性的考量,官方有在研究像海爾達姆、彩虹橋、奇異學院這些整場移動的效果是否也應該像紅坦克、蜘蛛人、氣旋那樣能對蓋牌發生作用。

9. 官方目前沒有打算針對場上有多個驚奇隊長時的判斷邏輯做任何改動。

10. 自從遊戲上市以來出現過最OP的牌組?
單純看勝率/魔方率的話第一名是改弱前、沙寶賽季最後幾週的銀衝牌組、第二名是可以被昆式降成0費寶石的薩諾斯轉蛋。
如果是看對整體Meta影響最大的牌的話是改弱前的沙寶、當時前5名的牌組有3個是沙寶。另外就是Beta版的時候的負先生。
玩緊
依家係咪已經冇咗pool drop
要留卡4 5比佢玩焦點箱
小淘氣出場
唔太值
自選都係 Sera doom 之類
dealth 自己一張喺destory deck 唔太core
就算你齊destroy 卡好多時都未必0 cost 到
就算有法庭都只係fun deck
留返啖氣暖下肚吧啦
鎧出場率又可以高返
琴葛雷的表現偏弱有在觀察名單裡,但是官方也不希望她的出場率太高,理由類似沙人。
屌你咁不如唔好出呢d效果啦
又話想改prof x
不如所有lane control effect都整走啦
Cerebo 3

服了

玩黑豹好過
申利中左
尋日我都預到咁
估到佢T5 legion
我中路得兩張卡其他乜都唔出
佢仲snap我
暫時得一張金色,想刷一張黑白,儲咗大概10,000藍色點,CL4707
暫時得Angela sunspot lizard同埋America Chavez 有超過700-1000碎片,有冇人有經驗刷一張黑白大概用咗幾多碎片?
好彩第4張出 我張chavez 就十鳩幾張都唔肯出
負能變3/5囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞