[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(43) 香港第一個常規SNAP聯賽正式展開

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
因爲你打果d 好多都係bot
唔係玩家
400cl大部份都係bot黎
上咗無限先係100%玩家
不要想,去課金
世紀大騙局
玩左10個月
只課過一次月卡 P3差3張齊(一堆金箱未開,但我等每個月拎一張算)
一次無限都冇上過
感覺隻驚無課係特別易遇到針對你牌組嘅場地同對手
而且啲卡永遠唔夠對面齊
無課真係玩恐龍同反制最實際
第一場輸8粒 最後追返
咁都得
對面cosmo收皮

Strongguy
真正垃圾
有幾可會無哂手牌
一百場都唔知有無三場

Quack如果一r轉一次會好刺激

Baron Mordo好好用喎
玩加牌流必用
strongguy有一排d人玩dracula dump會用
好易誤判
曾經有出場
中文係咪已經fix好?
真係唔會衰過snow guard先囉
angel其實改一改做喺手牌都會飛出黎己經好好多
再+power更好
我幾鍾意呢個system ,好過賣卡包,要係咁課金先抽到meta
100 唔難上喎,只要唔好9 snap
Pool1-3 係唔難上 打ai多 之後就好難

終於做到啦
第3次先成功
第一次俾人用enchantress搞左隻iw
第2次俾人用legion整走T7
DD新variant 好靚 好在冇買bundle
見到冇買
得罪講句
玩左10個月都上唔到無限係你自己問題多D
我自己剩係課過兩次月卡 (nebula 同 ghostspider) 兩張都基本上唔用
應該除左一開始玩個個月季季都上到無限
呢隻game根本唔洗課金
成日覺得系統針對你不如諗下點解咁多bot都仲上唔到
開服玩到而,有上個無限,中途棄過坑或者hea玩,而家領略到都係自己砌deck改deck嘅樂趣係最大,為咗上無限用抄meta deck同返工真係差唔多,上唔到無限又唔爽。
開服玩到而家,有上過無限,中途棄過坑或者hea玩,而家領略到都係自己砌deck改deck嘅樂趣係最大,為咗上無限用抄meta deck同返工真係差唔多,上唔到無限又唔爽。

大家可以試下
Plan A: IW+spiderman+green goblin+galactus
一定要有magick, T7用ghost spider拉走IW (magick一定要早過IW出) 或者heimdall移開IW (IW唔可以擺最左)
Plan B: 普通法庭流
Plan C: 就咁T6吞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞