[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(43) 香港第一個常規SNAP聯賽正式展開

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
十鳩幾張x1500唸起都肉赤我張金apocalypse 都刷左差唔多十張
我就係10幾張都唔出黑白俾我
令牌可以鎖定應該見到邊張要鎖?
Gg俠改埋 吞星更加難搵食
今次用新deck上無限

一切都是運
我張thanos連續三張黑白
但我想要金底
再刷多3張垃圾先出到金底
今日係咁遇到E套
易身女+2千令牌 三紫箱
我下張split係第16 唔求效果只求黑白咋
第15先啱

新手啱啱上600,有小小想棄game,d卡升得好慢,對面經常用d不知名卡,我就仲用緊pool1,2
上網睇返原來未改版前課金都可以差唔多追齊,改版後課金都好難追卡?
隻game係玩鳩人
改版後寶箱仲有冇POOL 3卡?
CL900前每4個箱有2張POOL 3牌喎
都OK嘅
我玩咗三個半月,零課CL 2387,冇一半POOL3嘅卡
但好快會打慣啲不知名嘅卡
啲卡唔勁,永遠冇得同人鬥拳頭大,最有可能係打反制/靠場地
但排位同Conquest俾少少時間就可以打齊成長相關嘅獎勵,HEA玩慢慢儲卡冇乜壓力
同你差唔多,CL2780 玩多你半個月
Pool3真係好難捱,成日想玩新deck都唔齊卡,尤其0課玩家會少好多實用卡用
征服mode就好睇你係唔係玩開meta隊 如果唔係就成日俾人屌打 好鬼難上
征服刷夠獎勵就算啦 贏無限得個濕鳩 icon
每個入pool3早期中期都係同樣問題
點解人地齊卡過我
想問下到左幾多cl先叫舒服d?
我千幾果陣,人地已經首腦未日博士塞拉
隻game儲卡system係笨柒儲資源速度永遠跟唔上卡池澎漲
唔好講新卡 想儲齊舊卡都基本上要一年半載
而家26xx cl
Pool4-5既卡都唔夠十張 pool 3有2/3但係8成都係垃圾卡,真係有用果啲一個月先一張
接近齊pool3
最少要齊卡玩sera control
以前未齊pool 3莫講話上無限
上到70己經還神
利申廢j
真係有料有觀念嗰d pool 12都夠玩
有無人知呢隻game有無得買號?
我屌,我都唔知點解我可以上100,我當時係用pool1卡打上去

想買唔夠錢買
未上pool3其實大量bot
因為8/9成玩家已經上晒pool3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞