[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (4)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

如果中字無錯的話,連mnet D導演剪接都係咁樣認為,呢點真係要改改
平時D fancam可能見佢西面會cut, 但mnet唔會囉
根本應該比班女自己投兩隊嘅隊長岀嚟
再各自分組
希望mnet有人上連登睇到
我又覺得mnet round round唔同賽制唔同玩法又幾好,始終最大比數係公眾投票,賽制唔公平受委屈有觀眾票支持,其實睇得到扣除比賽積分唔係好多人位置有變動
之前兩round已經係咁啦
抽乒乓波真係睇天意,可以比每個人自由選擇(之前未有過),不過唔好彩地,抽中NANA咁top既做第二個去左puzzle team,一定有組強一組弱,不過做得唔好嘅明顯兩組強弱對比咁勁,仲要玩每round開邊個贏,比我開左兩round閒,第三round開始封局啦
Sixth Sense 真係得BEG 係唱到果種味道
咁佢的確係無咩音樂天份既
有巨肺又唔代表識adlib
Lm
Jihan跌落嚟係好事
1. 蓮熙有得上
2. Weeekly全員cb
早晨 提下大家記得投票
咁講既話
覺得隔離R U Next賽制幾好
一開始係 全評審票
而家係中期
就觀眾票+全球投票+評審票
唔記得%點分配,但評審票佔最多
一係weeekly cb,一係火箭拳 cb,但共通點兩個勁耐都未
https://twitter.com/MnetKR/status/1686934915248480256

自己隊員自己貼,或者請一個未block我既有心人幫我再貼
我又覺得入左限定團,睇現在節目火既程度同原隊cb一齊做唔會太大影響,可以互相宣傳,節目其間泰妍全球巡迴演唱會同yuki come back都冇乜影響
就算冇評審票 至少要有全球票
齋觀眾其實現場好多嘢睇唔到
今次其實都似冇乜討論度
第7集夾埋都係得2m票
假唱閪
thanks
所以話我言語間點解要尊重呢啲人,比支持者睇到糟到拆天都似,我已經好斯文,明蝦我地香港無支持者啫
newjeans come back 9成都係假唱啦,快D叫佢去new jeans陣地入面大叫5個假唱西s呀笨
https://www.youtube.com/shorts/xP0ph45fWM8
離題,不過我都單機唔係好緊要,唔係麻UI面前都假唱,定家下ai即時auto tune可以咁好,普通唱我屎都唔信可以咁好
其實上次參加Queendom2嘅女團已經賺唔到啲咩人氣, 有啲之後仲要解散埋添
全部都係未參加前紅好多
一參加咗即刻霉晒
LOONA仲要臨解散前岀首唔啱fans口味嘅歌
私心好鍾意flip that
支持吓 Fye 佢好危😩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞