[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (4)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

同埋7-26日Hwiseo直接打比做緊show champion MC既nana叫佢加入i DGA,同最率性既好女仔眼神話左比我聽,nana 9成過左檔

好殘忍分數高低排列
條預告似水人以為娜娜過檔
點會咁好死預告俾你估到真實係點
隨時好似보라,安慰人剪到串人咁
FNC 唔會明呢D
999之後攤到凍晒先識黎cb
Bora最大輸家
諗定參加下個節目
我都知道有呢個可能性
不過hwiseo親自打去畀NANA邀請,仲要show埋六個人一齊邀請NANA,而NANA真係勁想同hwiseo合作(可能只係本人覺得,本人真係唔鍾意hwiseo呢啲性格嘅女仔,俾人drop又喊,搶唔到主唱又喊,time of our life又懶係同主音識即場打電話叫人教路(當時節目未出街可能有保密協議㗎),呢D女人親自打電話畀NANA,NANA咁都唔應承,我驚將來同隊會有心病所以都係覺得過檔機會率係大嘅
打電話教路擺明mnet 安排
你啱,我睇番EP5,hwiseo自己用黑色底iphone, 而打比主音係佢褲袋攞出嚟嗰部係白色底,同埋打俾NANA嗰部係三星摺機,呢點有機會係我中左mnet計屈咗佢
凍曬都仲有得Cb已經要偷笑
Cute cute到爆
每年1,2月 cb 1次
其實要明呢d應該都唔係好難
係真係無腦或者無心搞
例子亂炒人
FNC同wooilm一擔擔
FNC係會諗點開tour去搵真銀
搵唔到食嘅有得CB已經係恩賜
有冇人知miru ig 本身打咗啲乜嘢點解要道歉嘅?

放棄bora,受珍r.i.p.
智媛 Cherry Bullet 朱里上呀

Jiwon
拉票圖
佢係咪約the boyz 個個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞