[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (4)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
但係呢度都好多人信
Jiwon 應該仲有機會 救得到 以MNET 劇本定律 有機會壓線
票投Bora + Jiwon
今日撚一撚你地 想你地投番
好過下星期直接out
呢度計埋都冇三十人討論 其實冇咩作用 自己投番自己既心水就算啦 我淨係希望Bora享受埋最後一次公演就算

利申 我日日都投Bora 無論佢今次入唔入到 999既佢已經令我會點都支持佢
呢D MNET節目通常其他公司上得都推盡 搏出道限定團賺一波
FNC就掉番轉 次次上去都係曝下光就算
D囡囡都灰到講句 知道團無咩活動 借個節目俾粉絲有D野睇下
希望D飯唔好咁灰

明明幾次都有D 有口啤既舞台
海允 - MERI-KURI / 波 - SEA / JIWON 999 YES& YES紅衫FANCAM
但講真根本一開波就知道魚糕根本無諗住俾佢地出去
你叫D 飯應該用咩心情睇
用一個終於有嘢撈嘅心情去睇
追開fnc都慣啦 有工開好難架
IST 係咪揀課左唔入group package
冇理由黃心穎一下跌咁多
FNC 揀POW 呢D 咁難聽既歌黎cb 真係神仙都難救
除非天團 你搵Ive 出POW 都有D 危
大家其實知唔知道其實係按音標去排名而唔係實際排名
多得有人成功爭取為nana捧殺招黑
終於有啲正常啲有內容既評論分析忍唔住按讚
要求唔高 淨係希望2個入到決賽
你冇撚嘢下話
以上呢堆嘢我一句都冇講過
你到底睇咗眼科未呀
我未入嚟討論呢度已經當咗第一嘅NANA係仇人咁㗎啦我串唔串人幫NANA嘅人遲早被風向帶去叫招黑架啦

要講帶風向,你哋真係無敵之前什麼牙降已經係,明明全球投票最高分,節目比賽贏最多,全球有眼既有目共睹幾個唔知咩心態就要狂話人冇料其他嗰啲支持NANA嘅都唔夠膽出聲,唔出聲都算,幫NANA嘅人仲要跟風落井下石好彩呢到最多二三十人(個人估計本人最高負皮post係討論區8成人來計)如果全球係咁,呢個世界唔使運作
你唔係block左我咩,係我引述呢個貼既主人,唔係講你,用樓主二字可能用詞不當
mnet好似唔想要佢兩個做工具人
sad9咗
幾集冇睇大執位到咁
支持H1-Key
票已投Riina Hwiseo
負皮王擺明撚鳩你地
你計下佢上round 唔計benefit 幾多分
想講 理佢個班仲煩過負皮王
佢啲EQ勁撚好
根本撚返你地轉頭
Bora Jiwon工具人任務完成。
學乖 完全封鎖
少少都唔留了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞