[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (4)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
原來你改左名
唔係好睇得岀日本嗰邊有人中意佢喎
其實佢係對眼向上望個分數mon
非反白眼
成件事mnet玩死bora
侮辱人其實你叻過我啦,我最多都係話人有眼無珠啫。
大家咁啱睇同一個節目去評頭品足啫咁都分到邊個係白卡,我都好忙㗎轉頭要教史匹堡點樣拍侏羅紀公園續集(明就明)

最美rapper
Reddit都屌晒鬼,今集根本冇嘢好討論,連想攞啲jokes岀嚟講都冇得
個樣唔同咗嘅
P圖啩
佢成個twitter都係po日文
咁賣國?
第一次聽POW呢首歌,真係神仙難救,youtube點擊最高峰個句,勁似lady gaga某首歌mv亦唔知咩風格佢地公司真係玩佢哋
FNC W都唔知判咗俾邊個跟
JIWON
但係個陣Kei係真係有d煩
華沙又冇咩理佢(雖然係可能係回應剪走曬)

再加上當時 pop~ pop~ 真心搞唔掂
FNC 工具人你估講玩
真心Sixth sense舞台得jisoo消化到
Mijoo都有啲小kam
睇番street fighter嗰part,都幾刻意剪走FYE yuki 同彩麟,制登製造好女仔同bora對決咁,彩麟都聰明地攞住贊助商產品但最後畫面都係出唔到街
由Time of Our Life輸咗之後就唔太想睇
唔知喺邊度睇到一個comment
話唔怪得mnet要造馬 因為將決定權交畀觀眾就會投到5:0咁呢啲on9嘅result 完全唔洗睇表演齋投人
覺得講得幾啱
原諒AJY了
根本要有專業評審分數
之前上面講得啱,bora整喊人氣三強既hwiseo仲要輸埋真係失好多票

之後mnet都特登剪到NANA特登排受珍十五位特登整喊佢(明明只是咁啱一齊出去寫同埋錄影要求講出聲)
好彩受珍支持唔高mnet拉黑唔到NANA

呢集完全對bora 智媛無咩幫助,都差不多可以rip定,反而ZOA孖住突然上升咁多嘅jiwoo做mc,有機會逃過下次淘汰
其實佢搞好啲賽制咪得
同埋佢要做票嘅話點都做到㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞