[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (4)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
Mnet係咪好憎佢
第二憎
每日都投緊Riina
不如話呢個跌先公道
都唔知點解會咁高
上次top 7佢最唔知咩事
C位出道
Miru係咪foul硬
LM
又冇聽書,一開頭都有講NANA個名排序係會排最前呀嘛
---彩演仲係度應該出硬
---彩演收nana皮啦
---等佢除左扭頸唔知憑咩霸住個主舞位
---仲要彩演靚好多
---彩演靚好多...唔係掛

我果然有先見之明呢個樓主之前已經話NANA除咗扭頸唔識跳舞,家下仲話NANA樣衰過彩演,佢隻眼真係.......
係,其實Nv entertainment有錢過sm同YG嘅
櫻桃子彈兩個跌到咁後係我唯一估唔到嘅
收爹啦屌你老母
lm
點會跌咁多架
我又冇粗口又冇人生攻擊點解要攞埋亞kei出嚟講呀

繼續單機貼下投票記錄自我一下先
1. Nana woo!ah!
2. Wooyeon woo!ah!
呢兩個一半感情用事一半實力啦,我係為佢地兩個先睇呢個節目,冇理由唔繼續投😆

3. 蓮熙 Rocket Punch
4. Jihan Weeekly
呢兩個係我綜合表現係值得top7嘅

5. 紫蘿 Cherry Bullet
6. 智媛 Cherry Bullet
7. 受珍 Weeekly
可能近得你哋多 感染咗啲連睇比賽節目都要保持鋤強扶弱嘅良好人性品格
紫蘿唱歌唔錯,比mnet蝦得最嚴重要救下
其餘兩個各方實力平均都係有前途嘅靚女要救下
你真係唔知乜事
算啦就算我解釋,睇怕你都唔會明不過反正你都block咗我架啦,我就講下畀大家聽下
up down跳pop表現可愛(連去後台之前都做pop姿勢)兼得到正評

charismatic智媛一個有生存遊戲經驗嘅人都pick佢即係代表佢有料

NANA係一個睇實力隊友跳得唔好都冇面畀嘅人 nxde pick 佢

wannabe其實自己結他麻麻地都自我推薦給自己一個結他故仔

一直行到中期業績,不同類型嘅歌都挑戰成功韓國網民評價完全融合到唔同風格嘅女仔點解top7唔可以佔一席位
完全封鎖 由佢單機啦清
黃心穎根本唔值咁高
지원唔知係咪惡剪,佢下下閪面咁
仲有想講一講點解我pick好女仔, 睇呢啲魔鬼剪接節目唔係淨係睇邊個畀人剪到好似魔鬼咁樣,一定係假云云

直接睇佢入面啲訪問,係街舞嗰part,NANA出場嗰陣時就問過一條問題:同場邊個出場覺得最大威脅,好女仔係最快答出,證明佢妒忌心唔重,識英雄重英雄,有鬥心

在阿k同bora合唱時,影過佢一句話呢組係犯規,證明佢識聽歌兼埋份人好率直
一早預左全滅啦 拎左去死既劇本邊有得番生
冇話慘唔慘 第一集個表演好明顯佢係準備左好耐 佢好想證明自己 都做到預期既目的 點知原來第一次拎第一 就係比人擺上枱 後兩次公演果種揀人相對都係冇咁殘忍 一次仲要係自己揀

Snap果一組D人 其實係好難揀 因為實力風格其實相距唔太大 加上Bora又大家姐上身點要揀彩麟 最後就出事輸埋 揀人期間 Hwiseo 果一喊 其實真心應該有令路人粉覺得Bora太自私 而且好明顯比人覺得Bora 想自己攬住個Main Vocal 位係對上既係Kei 同Hwiseo 兩個都有人氣既選手 加上佢又有搶哂Rapper 既 舉動所以真係好多理由 令人對佢冇好感動

自從第一次輸左 好明顯Bora就變到好多舉動都好小心 因為佢應該有睇播出同睇到留言 東南亞撚Haters既影響有幾大 大家都知 呢個亦係令到Bora愈黎愈唔自然既原因 不過 佢出局 我都係預左 因為拎左劇本 邊有可能翻生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞