[Mnet] 《Queendom Puzzle》 綜合討論區 (4)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
bora由一開始睇kei表演反白眼,到後面又話係kei粉絲,想同佢表演,剪到成個雙面人,呢點已經跌粉
kei qd1已經被惡剪過
所以諗番起 如果玟星無幫手貼,
當時表現開心的幾隊,等同比人惡剪,可能又fans 大戰
玟星呢下君子行為化解晒所有惡剪

上mnet 閪節目做好人君子係解到惡剪,最少明哲保身先
要拎觀眾分都好多方法
,一惡剪就死得,贏返場都救唔到
惡唔惡剪都好 茶冰根本冇料到
999果時 Bora 係唔係靠好劇本呢 我自己覺得係一半一半第一次公演果時 你冇能力同經驗既話 帶一班冇咩實力既練習生唱Fifth Season 真係會出事 你對比下Nayeon 果組 Nayeon都有能力 但係冇經驗 但係Bora 算帶得好好 亦比人見到佢
第二次公演 佢係Rap組 其實如果唔係佢本身有實力同有心幫 佢真係唔需要咁樣幫Manami 當然啦 MNET 都有比鏡頭佢令佢個劇本好D 就係早左一個星期播 比時間大家救佢 相對Salute  Team 表現好好 但就真係因為遲左一個星期播 佢果組係死淨茶冰一個 最重點係Do Ah 慘死仲要輸比隻馬 差幾千票咋

第三次公演既Utopia 唔係黃星橋係度Hea Bora都唔駛出手 逐個逐個Step 教佢 同時Yeseo 都有出手同埋 果陣時鏡頭係去哂彩炫個走音Evil Edit 同黃星橋點樣每種失誤 去到完左個舞台一句比Bora評語既鏡頭都冇 淨係影到落左台Bora係咁喊 我就知MNET 比Bora既時間應該差唔多完
就算Final Bora 表現好好 好亮眼 佢都係出唔到道因為MNET根本就冇預佢
其實冇睇過Bora 999既人 會信都唔係出奇
牙黃
把老牛聲學人唱Utopia
或者咁講 呢首歌根本就係炮灰歌 我見到個分組 三個同團既係埋一齊 就知輸硬Jiwon 都舉哂手 想換 但係Hwiseo 同Nana 都係維持完判 去到首歌 好女仔同Bora 都想唱Main Vocal 但係有三個同團既 好女仔點會爭得贏結果 咪又係Bora 做左最衰果個 除非Bora 自己讓出黎但係 比我既 我都唔會讓啦 依家既隊友唔係練習生 係出過道既同行更何況輸左第一次 結果就係贏唔到 仲要被人再扣分
認同 同埋要睇MNET想比咩劇本你
茶冰係冇料 但係佢一手差D累死成Team 如果佢地組同韓C組同一集一齊播我十成十覺得Do Ah 唔駛出局
呀黃把聲其實有特色 但係佢音準真係好差
原來全部都有睇999,我見到有咁多支那人冇睇到
C組其實幾多笑話觀賞性幾高
睇住茶冰天堂跌落地獄黯然淘汰
然後牙黃果種廢
仲有文哲老師笑匠擔當
主要睇CLC有真
啲日本妹都唔錯
舞白 同 yurina
其實我覺得嗰個咩符雅凝都係俾人吹大咗
佢跳舞好messy 同埋把聲好嘈
諗起果陣kei煩膠痴住華莎
我都無睇, 而家有d想翻睇
佢而家去日本搞FM
都唔知有冇人去
本身係minnie 拍華莎
Kei 死lur 又送食物
過左去就算

真心想睇Minnie 華莎舞台
入得一個就知有幾垃圾
不過嗰個茶冰好似都有返少少討論,重以為係啲遺珠添
呢度唔係社區中心唔係特殊學校論壇
真係無人有義務陪條白卡吹水
工人姐姐手足
呢段佢俾人老屈架 反白眼係剪入嚟製造紫蘿擔心一位不保情節 事實佢係好興奮+聽完kei唱頭一句已經禁咗up
kei 唔係惡剪啦 佢真心煩膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞