[IOS/AN] 神魔之塔 14.0虛影世界

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
點鳩解今年展覽1d新情報都無
木隊 係咪無成員有以下主動技:
1) 一回合所有符石兼具100%木符石
2) 全版轉強化

1: 用哈沙兩回合ok

木狂幻化咪一回合兼具100%

thanks, D卡開始多, 唔記得咗

2)全版轉強化 係咪三屬都無此技能?

水德咪係囉,火木好似冇

火就可以信長加火布袋雙周變五色強
木就真係要靠龍刻
雙周火木海盜個蓄能強化最多十幾粒
估唔撚到hk仲咁多人玩神魔

尋日去電腦節到夜晚走都係排緊長龍

我今日去,晏晝已經要排成粒鐘,朝早都排左半個鐘

我今日去,晏晝已經要排成粒鐘,朝早都排左半個鐘

我第一日去都見到好多, 初中既又有, 老豆老母陪仔排又有, 阿叔又有, 廿幾三十既又有
同埋應該有台仔排

有冇排神魔

話說mh出左神魔咁耐都仲有死忠,夢界同時空就好似好頹咁,今次參展都冇夢界份根本mh就冇心做宣傳,就算上年參加動漫節都有時空啦

有冇排神魔

我排左3次拎左45石,有5石因為爆左5次quota比左個fd
45石中左一次瑪雅不過一抽入魂中銅丸、優格圖同切西亞,三隻都冇要
點鳩解今年展覽1d新情報都無

每日得fb post幾張相咁,片都冇條

有冇排神魔

我排左3次拎左45石,有5石因為爆左5次quota比左個fd
45石中左一次瑪雅不過一抽入魂中銅丸、優格圖同切西亞,三隻都冇要

下個po記得加番no.

有冇排神魔

下個po記得加番no.

做乜突然之間講呢樣野下個post係8

我前日用咗啲碼同人換石,不過對方好似唔知我都係香港人

我就用5張5石卡換咗20張7-11碼, 兌換了一堆靈魂石+2石
冇去

水德咪係囉,火木好似冇

好想要水光德@@...
火木冇既原因, 我估係唔想俾二消隊輕易解到五屬強化盾

水德咪係囉,火木好似冇

好想要水光德@@...

火有粒龍刻解5屬盾
消到粒火強開龍刻就破到

水德咪係囉,火木好似冇

好想要水光德@@...

火有粒龍刻解5屬盾
消到粒火強開龍刻就破到

咁木都好似有粒40%解5屬盾

輪街症
D 工作人員囡囡正過d女將係咩玩法?
終於中熊貓

有無人要買
Tg:Littlehi9

有無人要買

$2

有無人要買

$2

$2.1

有無人要買

$2

$2.1

入左有好野就退返比你
京同舞都是火屬
https://forum.gamer.com.tw/C_legend.php?bsn=23805&snA=563014&tnum=9
【密技】神魔計算機(支援龍刻、消珠,含主流隊平砍計算)

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞