[IOS/AN] 神魔之塔 14.0虛影世界

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
做乜撚依家d台仔周圍話人傲慢
古幣抽到亞瑟係咪要喊

亞瑟>瑪雅

有無可能呀...

黑狗>瑪雅

巴打受左咩刺激?
古幣抽到亞瑟係咪要喊

亞瑟>瑪雅

有無可能呀...

好奇?
古幣抽到亞瑟係咪要喊

亞瑟>瑪雅

有無可能呀...

好奇?

白金 > 黑金 ?
瑪雅唔係好 0 勁咩?
古幣抽到亞瑟係咪要喊

亞瑟>瑪雅

有無可能呀...

好奇?

白金 > 黑金 ?
瑪雅唔係好 0 勁咩?

瑪雅=磨隊
古幣抽到亞瑟係咪要喊

亞瑟>瑪雅

有無可能呀...

好奇?

白金 > 黑金 ?
瑪雅唔係好 0 勁咩?

瑪雅=磨隊

係得天竺特別勁 另外4張唔係勁其他卡好多
古幣抽到亞瑟係咪要喊

亞瑟>瑪雅

有無可能呀...

好奇?

白金 > 黑金 ?
瑪雅唔係好 0 勁咩?

瑪雅=磨隊

竟然係咁?咁 d 人咁係 0 咁抽做乜?
古幣抽到亞瑟係咪要喊

亞瑟>瑪雅

有無可能呀...

好奇?

白金 > 黑金 ?
瑪雅唔係好 0 勁咩?

瑪雅=磨隊

咁易中係咪都抽返張
古幣抽到亞瑟係咪要喊

亞瑟>瑪雅

有無可能呀...

好奇?

白金 > 黑金 ?
瑪雅唔係好 0 勁咩?

瑪雅=磨隊

咁易中係咪都抽返張

相信有D人似我咁,想抽大池卡某D卡
等有黑金時一齊抽
古幣抽到亞瑟係咪要喊

亞瑟>瑪雅

有無可能呀...

好奇?

白金 > 黑金 ?
瑪雅唔係好 0 勁咩?

你當那岐哈沙依啲白金死㗎?
呂布都屌打瑪雅啦
同3消扯上關係就註定佢係垃圾

好奇?

白金 > 黑金 ?
瑪雅唔係好 0 勁咩?

瑪雅=磨隊

咁易中係咪都抽返張

等有黑金時一齊抽

30抽,唔計瑪雅得一張new

好奇?

白金 > 黑金 ?
瑪雅唔係好 0 勁咩?

瑪雅=磨隊

咁易中係咪都抽返張

等有黑金時一齊抽

我有四分一new,但抽唔到瑪雅

好奇?

白金 > 黑金 ?
瑪雅唔係好 0 勁咩?

瑪雅=磨隊

咁易中係咪都抽返張

等有黑金時一齊抽

40抽兩張new,一張係瑪雅,另一張係雙魚
女酒神差水光暗,革新差光暗,一張都冇
點解terry唔話錯誤扣100古幣 要認佢地抽到黑金咁誠實

都話左班人個腦裝💩,係咪抽中瑪雅得佢先知,你賠返一抽加5石已經大把人狗衝,在商言商,點會同人講話抽到黑金先食左d古幣,好啦而家弄巧反拙,睇佢點收科,btw有無可能係咁?古幣勁難抽都咁多人中瑪雅?有抽過古幣就知,仲要40分鐘內有5000人抽到,隻game究竟有幾多人玩緊我次次競技場hea打都一萬名以內wor

都話左班人個腦裝💩,係咪抽中瑪雅得佢先知,你賠返一抽加5石已經大把人狗衝,在商言商,點會同人講話抽到黑金先食左d古幣,好啦而家弄巧反拙,睇佢點收科,btw有無可能係咁?古幣勁難抽都咁多人中瑪雅?有抽過古幣就知,仲要40分鐘內有5000人抽到,隻game究竟有幾多人玩緊我次次競技場hea打都一萬名以內wor

卡戰神2=9萬名

卡戰神2=9萬名

,仲有咁多人玩,即係87%人都唔會打競技場
古幣抽到亞瑟係咪要喊

亞瑟>瑪雅

有無可能呀...

好奇?

白金 > 黑金 ?
瑪雅唔係好 0 勁咩?

呂布都屌打瑪雅啦

那岐同哈沙真係好屈...我依家無左佢好似成日廢人咁...
呂布我仲未識用...唔多識排

好奇?

白金 > 黑金 ?
瑪雅唔係好 0 勁咩?

瑪雅=磨隊

咁易中係咪都抽返張

等有黑金時一齊抽

40抽兩張new,一張係瑪雅,另一張係雙魚
女酒神差水光暗,革新差光暗,一張都冇

40抽得瑪雅一new,計埋古幣就多張水妍
古幣抽到亞瑟係咪要喊

亞瑟>瑪雅

有無可能呀...

好奇?

白金 > 黑金 ?
瑪雅唔係好 0 勁咩?

瑪雅=磨隊

係廢架,抽黎開圖鑑同多個隊長用姐
或者一次過解全光全神成就
古幣抽到亞瑟係咪要喊

亞瑟>瑪雅

有無可能呀...

好奇?

白金 > 黑金 ?
瑪雅唔係好 0 勁咩?

瑪雅=磨隊

我想問, 上網睇 d 人又話亞瑟廢, 但你地又話勁...
其實要點組先解到下 d 光成就...
古幣抽到亞瑟係咪要喊

亞瑟>瑪雅

有無可能呀...

好奇?

白金 > 黑金 ?
瑪雅唔係好 0 勁咩?

呂布都屌打瑪雅啦

那岐同哈沙真係好屈...我依家無左佢好似成日廢人咁...
呂布我仲未識用...唔多識排

呂布係放哂轉暗卡
酒女,蘭斯,奧丁,優格圖
雙呂酒蘭奧夾埋可以回回開技,一開左就好易轉,得番五色或以下,求其搵5粒雜開暗珠堆就3五連
又解決埋暗珠量既問題
有咩盾難解就優格圖或者其他功能卡,其實你一個大轉暗整頓版面都已經可以搞掂好多盾
古幣抽到亞瑟係咪要喊

亞瑟>瑪雅

有無可能呀...

好奇?

白金 > 黑金 ?
瑪雅唔係好 0 勁咩?

瑪雅=磨隊

冇話亞瑟勁,不過係瑪雅仲廢咁解
要解光成就得三藏先解到,冇三藏唔好玩光隊

白金 > 黑金 ?
瑪雅唔係好 0 勁咩?

瑪雅=磨隊

冇話亞瑟勁,不過係瑪雅仲廢咁解
要解光成就得三藏先解到,冇三藏唔好玩光隊

古幣抽到亞瑟係咪要喊

亞瑟>瑪雅

有無可能呀...

好奇?

白金 > 黑金 ?
瑪雅唔係好 0 勁咩?

瑪雅=磨隊

亞瑟一開始係垃圾,係廢到連用都唔想用,之後mh出好多卡專門buff亞瑟,而家先勁返,但要綁某d卡先算勁

白金 > 黑金 ?
瑪雅唔係好 0 勁咩?

瑪雅=磨隊

亞瑟一開始係垃圾,係廢到連用都唔想用,之後mh出好多卡專門buff亞瑟,而家先勁返,但要綁某d卡先算勁

一車一車光人咁出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞