[IOS/AN] 神魔之塔 14.0虛影世界

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
有冇人放電腦節石 5石都ok
tg: awlnka

大把,睇你出咩offer

邊到有

5石算la
有冇人放電腦節石
價錢可傾 tg: awlnka
狼人邊關易跌

567封都係每場得一隻
狼人邊關易跌

567封都係每場得一隻

我就刷5封既
狼人邊關易跌

567封都係每場得一隻

我就刷5封既

而且200%掉先會刷
路西法是咪最被神化既角色

明明如果雙隊長唔是魔族 4隻路西法先得2.5倍攻
做乜撚今日個競賽關尾王特別難開技 開4招技用左我20秒

我無咩喎, 可能D巫前面開哂最後淨係開關羽唔覺
反而係打十封果陣開天照先開史古基有時要禁幾次先有反應

我無咩喎, 可能D巫前面開哂最後淨係開關羽唔覺
反而係打十封果陣開天照先開史古基有時要禁幾次先有反應

我要禁住招技等佢彈左顯示cd個舊野之後再按多次先開到
打貓公關又唔洗
Terry Tsang 和神魔之塔 Tower of Saviors 在一起。
21 分鐘 · 付費 ·
「神魔節︰歡樂共享」明天8月28日即將開始,連續七天送出豐富禮品!
早前在《神魔之塔》官方專頁公佈了「神魔節︰歡樂共享」,那個將為大家分享禮物的神秘人就是我啦!
我們希望透過為玩家度身訂造獨一無二的禮物和各種虛寶,與一直陪伴《神魔之塔》成長的你們分享歡樂,同時瘋頭公司同事各自擁有的珍藏禮物亦會於這次活動中送出!
活動將於 8 月 28 日 (一) 至 9 月 3 日 (日) 連續七日舉行,不想錯過就馬上追蹤我的Facebook吧!
Terry Tsang 和神魔之塔 Tower of Saviors 在一起。
21 分鐘 · 付費 ·
「神魔節︰歡樂共享」明天8月28日即將開始,連續七天送出豐富禮品!
早前在《神魔之塔》官方專頁公佈了「神魔節︰歡樂共享」,那個將為大家分享禮物的神秘人就是我啦!
我們希望透過為玩家度身訂造獨一無二的禮物和各種虛寶,與一直陪伴《神魔之塔》成長的你們分享歡樂,同時瘋頭公司同事各自擁有的珍藏禮物亦會於這次活動中送出!
活動將於 8 月 28 日 (一) 至 9 月 3 日 (日) 連續七日舉行,不想錯過就馬上追蹤我的Facebook吧!

多謝泰利今日又中50石
牛朗垃圾關 再打有無大鳥? 無就唔洗打
牛朗垃圾關 再打有無大鳥? 無就唔洗打

原來戈個幸運輪有石送
第一次中三隻瘋頭, 佢送左 5 粒俾我
原來戈個幸運輪有石送
第一次中三隻瘋頭, 佢送左 5 粒俾我

3洛基=1石
木隊 係咪無成員有以下主動技:
1) 一回合所有符石兼具100%木符石
2) 全版轉強化
2) 全版轉強化

1: 用哈沙兩回合ok

第2個箱送4石,全世界都係?

第2個箱送4石,全世界都係?

隨機
2) 全版轉強化

木狂幻化咪一回合兼具100%
2) 全版轉強化

thanks, D卡開始多, 唔記得咗

2)全版轉強化 係咪三屬都無此技能?

可以排咁多次咩?唔係話排隊抽野,唔滿意就再排,排到抽倒滿意既野就可以要左佢但係冇得再抽咩

因為一次抽獎可以抽兩部機, 所以可以再排抽禮品
第一部機(抽禮品): 有魔法石、素材、實體禮品
第二部機(一抽入魂): 好似您咁講,以下是卡池圖

總括一個帳戶最多可以換:
一抽入魂:1張卡
魔法石卡:5張
素材卡:4張
KOF卡:1張
實體禮品:無限

魔法石可以5張,我攞6張入左5張

您啱
我入咗20石x3+5石x2,將有剩的5石卡在巴哈和台仔換7-11兌換碼,一帳戶最多入10張,可以得到一堆素材

巴打你可能同我換

可以排咁多次咩?唔係話排隊抽野,唔滿意就再排,排到抽倒滿意既野就可以要左佢但係冇得再抽咩

因為一次抽獎可以抽兩部機, 所以可以再排抽禮品
第一部機(抽禮品): 有魔法石、素材、實體禮品
第二部機(一抽入魂): 好似您咁講,以下是卡池圖

總括一個帳戶最多可以換:
一抽入魂:1張卡
魔法石卡:5張
素材卡:4張
KOF卡:1張
實體禮品:無限

魔法石可以5張,我攞6張入左5張

您啱
我入咗20石x3+5石x2,將有剩的5石卡在巴哈和台仔換7-11兌換碼,一帳戶最多入10張,可以得到一堆素材

巴打你可能同我換

我前日用咗啲碼同人換石,不過對方好似唔知我都係香港人
2) 全版轉強化

thanks, D卡開始多, 唔記得咗

2)全版轉強化 係咪三屬都無此技能?

水德咪係囉,火木好似冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞