[IOS/AN] 神魔之塔 14.0虛影世界

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
貓公進完化會唔會無左通天教主招轉屬

垃圾wfc,cd8有撚用
同水妍希一鳩樣又係磨隊隊長

9倍,心兼光,暗兼又一半,27倍再加三消同關羽差唔多

妲己u轉開安多屌打all關

關羽唔開3巫同625暗獸有乜分別

妲己u轉開安多屌打all關

安妲第一年都捱唔住啦
古幣拎走 源魔 古希 妍希 12張垃圾先ok

關羽唔開3巫同625暗獸有乜分別

係呀,佢仲要得路西法
關羽有木巫火妍鐵扇乜乜柒柒
靠天降食得屎,畀無三藏既人用
古幣拎走 源魔 古希 妍希 12張垃圾先ok

唔好呀,我仲未抽到水妍,開下圖鑑都好呀
為隆重其事,只要於電腦節活動期間( 8 月 25 日至 8 月 28 日)登入,每天可以額外獲得一粒「魔法石」,總共四粒。

柯仔煎/學牌仔 here

召喚me

點睇天照 雙突破波比 雙古基

同磨隊有咩分別,你每關都暈到先算,心盾同自殘一開波比即刻hang機,未計敵人濕鳩盾同技能,等你用呢隊過到新輪迴先講

突破波比係咪一隻夠做

兩隻疊馬d,威d

我個輪回排行榜真係有人天照雙波三太小美過左
修羅場是咪抽唔到大鳥,成70抽都無

聞說150抽先有一隻

咁狗,有加乘但以前易抽好多

聞說150抽先有一隻

修羅場專畀黑金打飛機,上兩次鐵扇,金次阿努

聞說150抽先有一隻

垃圾月讀都抽唔到

聞說150抽先有一隻

垃圾月讀都抽唔到

3張
貓公變返做人類既話仲有無得同暗精獸扑野

古乜撚者根本一半都係垃圾

古希 5隻倉管 (雜色隊關羽/蛇夫屌野)

5不像 得哈沙出得場

革英 得火木

源魔 5隻倉管

水火妍垃圾

5不像 得哈沙出得場

革英 得火木

源魔 5隻倉管

水火妍垃圾

免費抽都唔抽

5不像 得哈沙出得場

革英 得火木

源魔 5隻倉管

水火妍垃圾

免費抽都唔抽

呀lam分析唔駛你教
唐僧=鐵扇>阿努>哈沙>瑪雅>火巫>火妍希>青龍>水妍希
唐僧=鐵扇>阿努>哈沙>瑪雅>火巫>火妍希>青龍>水妍希

利申上次古幣中左水妍希到依家仲係1lv1技
瑪雅吃相真係難睇,cd6全版強化+增傷都夠膽出,三消仲要x字炸版,蛇夫、天照都算,而家d卡越出越唔洗用腦

不過有三藏根本唔會想用呢隻,等路西法跳起都無用,修羅場、討伐已經唔會用三消啦,快刷副本又唔得,要靠天降,三藏點都穩好多,儲技又方便,btw今次古幣無得抽鐵扇三藏

聞說150抽先有一隻

垃圾月讀都抽唔到

3張

上兩次唔係三藏咩
月讀我果陣未加倍好似已經抽到複數
瑪雅吃相真係難睇,cd6全版強化+增傷都夠膽出,三消仲要x字炸版,蛇夫、天照都算,而家d卡越出越唔洗用腦

不過有三藏根本唔會想用呢隻,等路西法跳起都無用,修羅場、討伐已經唔會用三消啦,快刷副本又唔得,要靠天降,三藏點都穩好多,儲技又方便,btw今次古幣無得抽鐵扇三藏

天竺系列=超越黑金水平 收起佢等年尾就計花紅先拎出黎抽

我又唔覺好肉酸, 反正呢張只係無三藏既代替

我又唔覺好肉酸, 反正呢張只係無三藏既代替

隻野唔算好op,但招技cd6轉全版有d過分,解版+兩倍增傷+五屬強化,,頭尾兩隻,cd3開一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞