[IOS/AN] 神魔之塔 14.0虛影世界

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
乜普通卡盒都會出瑪雅架咩

普通十連中左

你以為30抽保底係30抽古幣

30抽保底

第四下十連

原來如此

又中火研 雙火研又冇用
賣又只值50魂

我個fd上次中水妍今次又中水妍我上次中水妍今次中火妍不過我覺得水妍實用過火妍

我琴日古幣都中多隻火妍 算啦賣真係哂左D, 咪留個位比佢囉
岩岩好壓線ss

課30送30抵唔抵屌

已屌,10幾抽石抽7抽古幣5張新卡,新卡中左黑金火研同蘭斯,舊卡都中左那歧呂布切西亞

我都課左, 大池三十抽六次古幣拉左三次黑都未中, 點知課完再十連一拉就黑
即係第三十一抽就中, 早知就唔課拉多兩野先
個三下黑幾期待係瑪雅 點知都唔係
夾埋兩張NEW, 瑪雅水妍
今次古幣好似好左, 上次一堆獵使古希, 今次三張黑+撒旦天照信長那岐
SS有咩用
我見佢果度淨係兩個分, 第二個多S少少
SS仲有第三個獎
SS有咩用
我見佢果度淨係兩個分, 第二個多S少少
SS仲有第三個獎

岩岩好壓線ss

課30送30抵唔抵屌

已屌,10幾抽石抽7抽古幣5張新卡,新卡中左黑金火研同蘭斯,舊卡都中左那歧呂布切西亞

我都課左, 大池三十抽六次古幣拉左三次黑都未中, 點知課完再十連一拉就黑
今次古幣好似好左, 上次一堆獵使古希, 今次三張黑+撒旦天照信長那岐

冇中到瑪雅
岩岩好壓線ss

課30送30抵唔抵屌

冇中到瑪雅

古幣中阿努
夢界執
夢界執

完全唔知隻game玩乜 睇故事仲多過打怪
夢界執

認同
夢界執

認同

咁快就玩完

今天電腦節收穫
8輪排隊抽獎: 20石x3張、保暖水壺
主號中關羽, 副號中百搭, 選了瑪雅(滿等滿技)

打擂台<四人鬥快>, 前二名都有設定集(本野幾靚), 第一名+送T-shirt

抽獎平均每輪大約等1個鐘
今天電腦節收穫

打擂台<四人鬥快>, 前二名都有設定集(本野幾靚), 第一名+送T-shirt

前2名係指全日頭2名定4個人入邊頭2名
今天電腦節收穫

前2名係指全日頭2名定4個人入邊頭2名

指4個人入邊頭2名, 參賽資格要LV150以上, 參賽次數不限,
(抽獎都有機會抽到設定集)

全日頭2名分別獎800石和600石, 今天頭2名都由台仔包辦
今天電腦節收穫

排8個鐘
今天電腦節收穫

排8個鐘

我早到, 10點第一輪排<20分鐘, 之後越來越多人, 越排越耐

不過打擂台攞籌就唔使排隊, 但好似2點前就派晒全日d籌
新手留名
新手留名

古幣兩抽

終於第1張黑金

邊隊好d

邊隊好d

光主定六主好用d
夢界執

認同

咁快就玩完

夢界執
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞