[IOS/AN] 神魔之塔 14.0虛影世界

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
得貓公有得進化

刷唔刷得過

有位

無,貪佢可以轉全版強化

我用著黃泉算, 又唔係必掉, 邊得閒刷十三技

即係狗也不屌
得貓公有得進化

刷唔刷得過

有位

無,貪佢可以轉全版強化

即係狗也不屌

仲要佢果關野都幾煩 好似有舊式combo狼
得貓公有得進化

刷唔刷得過

有位

無,貪佢可以轉全版強化

即係狗也不屌

仲有10關
得貓公有得進化

刷唔刷得過

有位

無,貪佢可以轉全版強化

即係狗也不屌

仲有10關

冇睇過關卡資料,不過10關既潛解真係諗起都驚喎
得貓公有得進化

刷唔刷得過

有位

無,貪佢可以轉全版強化

即係狗也不屌

仲有10關

講緊刷嗰關
貓公爵係進化唔係潛解,冇關打

有位

無,貪佢可以轉全版強化

即係狗也不屌

仲有10關

........
打個垃圾5c盾用左差唔多半粒鐘
貓公進化個故事又係同無無分別
得貓公有得進化

刷唔刷得過

有位

無,貪佢可以轉全版強化

即係狗也不屌

仲有10關

講緊刷嗰關
貓公爵係進化唔係潛解,冇關打

自膠

咁都半個鐘

咁都半個鐘

轉1c=1c
2c=2c
3c=6c
4c=10c
5c=14c
6c=6c

咁都半個鐘

轉1c=1c
2c=2c
3c=6c
4c=10c
5c=14c
6c=6c

打5c盾轉6c

咁都半個鐘

轉1c=1c
2c=2c
3c=6c
4c=10c
5c=14c
6c=6c

打5c盾轉6c

平時鳩轉都8c無啦啦點轉個5c出黎
貓公幾年前刷撚滿左啦而家先黎刷

幾年前超級50體 依家40體
長蛇座係蛇女同水希生
仙女座>知條仔未死 變好人
海格>跟仙女座一齊做女人
天琴>處女座學識同時彈2個琴>變好人
天龍座>同蛇夫隻揪時見到蛇夫座星靈>變好人
長蛇座>知道自己祖先被木希詛咒>變好人
海格>跟仙女座一齊做好人
海格>跟仙女座一齊做好人

蛇夫救咗退休的人馬?

幾年前超級50體 依家40體

等級高 理鬼得佢幾體
  「計算的善意 ‧ 長蛇座契布曼」是稀有的水屬性妖族召喚獸,其技能【水霧瀰漫】能夠使水屬性攻擊力及回復力於 1 回合內提升至 1.5 倍;場上有其他附加效果時,則提升至 2.25 倍,僅需 8 回合就能夠發動。只要稍加配合,例如「仙女座」或「海豚座」的常駐技能,就能夠輕易達成可觀的爆發傷害!

小妹知道最近的關卡難度有上調的跡象,而且也引起了大家的熱烈討論。
《神魔之塔》關卡的挑戰樂趣源自玩家思考如何組隊突破各種不同的敵人技能,從中獲得通關的滿足感。然而最近關卡挑戰性的提升令部份新手或回鍋玩家感到無所適從,之前發出的問卷調查結果亦顯示有玩家認為現在的關卡難度太高。在經過內部討論後,我們將會對未來推出的新關卡進行調整,努力在「挑戰性」與「趣味」當中取得平衡。
首先我們調整了『貓公爵傭兵團』當中的狼人「指定Combo盾」需計算天降的設計,主因是「指定Combo盾」很大程度上依賴運氣,而非玩家的技術,所以我們已經將關卡中的「指定Combo盾」改成「不算天降、只計首消」。希望各位召喚師更能享受遊玩的樂趣!
關卡難度設定的調整須經過長期實踐才能反映出來,我們亦不會一口氣就把關卡調整到能輕鬆輾過,亳無樂趣的程度。相信大家終會慢慢感受到關卡樂趣的提升。

垃圾公司

佛心公司
然而最近關卡挑戰性的提升令部份新手或回鍋玩家感到無所適從

新手學乜人打地獄級
今日得個垃圾公會任嘅情報完全冇露娜突破嘅消息,叫人點抽瑪雅啊

但係冇三藏嘅我都係要抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞