[IOS/AN] 神魔之塔 14.0虛影世界

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
夢界執

完全唔知隻game玩乜 睇故事仲多過打怪

認同

咁快就玩完

夢界執

其實我覺得夢界點都好過時空,起碼原創玩法,育成系統都幾多變化,只係練導靈既門檻太高,我卡左係S1好耐卡到悶就棄左game
利申:玩左幾個月零課金
今天電腦節收穫
8輪排隊抽獎: 20石x3張、保暖水壺
主號中關羽, 副號中百搭, 選了瑪雅(滿等滿技)

打擂台<四人鬥快>, 前二名都有設定集(本野幾靚), 第一名+送T-shirt

抽獎平均每輪大約等1個鐘

排8個鐘

我早到, 10點第一輪排<20分鐘, 之後越來越多人, 越排越耐

不過打擂台攞籌就唔使排隊, 但好似2點前就派晒全日d籌

可以排咁多次咩?唔係話排隊抽野,唔滿意就再排,排到抽倒滿意既野就可以要左佢但係冇得再抽咩

可以排咁多次咩?唔係話排隊抽野,唔滿意就再排,排到抽倒滿意既野就可以要左佢但係冇得再抽咩

因為一次抽獎可以抽兩部機, 所以可以再排抽禮品
第一部機(抽禮品): 有魔法石、素材、實體禮品
第二部機(一抽入魂): 好似您咁講,以下是卡池圖

總括一個帳戶最多可以換:
一抽入魂:1張卡
魔法石卡:4張
素材卡:4張
KOF卡:1張
實體禮品:無限

魔法石卡:4張

魔法石可以5張,我攞6張入左5張

魔法石卡:5張

您啱
我入咗20石x3+5石x2,將有剩的5石卡在巴哈和台仔換7-11兌換碼,一帳戶最多入10張,可以得到一堆素材

您啱
我入咗20石x3+5石x2,將有剩的5石卡在巴哈和台仔換7-11兌換碼,一帳戶最多入10張,可以得到一堆素材

您多一張魔法石卡可以和台仔換10張7-11兌換碼,他們會很感激您
有無人有多左d 碼
「古幣抽卡異常後續處理」
在 8 月 24 日古幣抽卡異常(00:00 - 00:43)期間受影響的用戶,已於較早前發還本應屬於他的瑪雅卡片。基於公平及維護玩家權益的因素,受影響玩家可於以下兩個方案中選擇其中一個作後續處理:
方案一:
回收瑪雅,同時發予 100 古幣
方案二:
回收玩家抽多了的卡片,並退還魔法石及古幣。
官方將回收當天00:43 至該玩家抽到第二張瑪雅為止的所有卡片,並退還相應魔法石及古幣數量。若先前已進行分解/合成/販賣的卡片,團隊會先進行協助回收對應卡牌與販賣後所獲得靈魂,再後續進行回補魔法石、古幣的動作。
如果被回收的卡片已進化,即會按每 1 張已進化卡片補償魔法石 1 粒。
關於已使用人面怪鳥強化的卡片,將不會退還人面怪鳥。我們假定該卡片為玩家想抽到的卡片,因此不適用於方案二的處理。如果玩家想進行方案二,而當中有卡片使用過人面怪鳥強化,可聯絡客服進行個別處理。
如玩家想進行以上後續方案處理,請聯絡神魔之塔客服:cs.zh@towerofsaviors.com
團隊認為是次異常的責任在遊戲本身,我們不希望將錯誤的影響轉架至玩家身上,故有上述後續補償處理。同時我們將向全服玩家送上魔法石 1 粒以作補償,派發日期後續公佈。
以上後續處理方案並不是什麼佛心安排,只是我們團隊的份內工作:對玩家負責任!不求稱讚,但願大家明白就足夠了。

佛心
「古幣抽卡異常後續處理」
在 8 月 24 日古幣抽卡異常(00:00 - 00:43)期間受影響的用戶,已於較早前發還本應屬於他的瑪雅卡片。基於公平及維護玩家權益的因素,受影響玩家可於以下兩個方案中選擇其中一個作後續處理:
方案一:
回收瑪雅,同時發予 100 古幣
方案二:
回收玩家抽多了的卡片,並退還魔法石及古幣。
官方將回收當天00:43 至該玩家抽到第二張瑪雅為止的所有卡片,並退還相應魔法石及古幣數量。若先前已進行分解/合成/販賣的卡片,團隊會先進行協助回收對應卡牌與販賣後所獲得靈魂,再後續進行回補魔法石、古幣的動作。
如果被回收的卡片已進化,即會按每 1 張已進化卡片補償魔法石 1 粒。
關於已使用人面怪鳥強化的卡片,將不會退還人面怪鳥。我們假定該卡片為玩家想抽到的卡片,因此不適用於方案二的處理。如果玩家想進行方案二,而當中有卡片使用過人面怪鳥強化,可聯絡客服進行個別處理。
如玩家想進行以上後續方案處理,請聯絡神魔之塔客服:cs.zh@towerofsaviors.com
團隊認為是次異常的責任在遊戲本身,我們不希望將錯誤的影響轉架至玩家身上,故有上述後續補償處理。同時我們將向全服玩家送上魔法石 1 粒以作補償,派發日期後續公佈。
以上後續處理方案並不是什麼佛心安排,只是我們團隊的份內工作:對玩家負責任!不求稱讚,但願大家明白就足夠了。

佛心

邊有咁多古$抽
工程師年尾花紅凍過水
有人會揀方案一
有人會揀方案一

咁多人抽完又屌柒佢廢過白金卡 最後咪又係選方案2
有人會揀方案一

有人會揀方案一

方案2好長睇唔明
其實我冇瑪雅,唔關我事
有人會揀方案一

唔同人講中左瑪雅咪得,龍門任佢擺都咁on9
落波後兩小時再去排過
落波後兩小時再去排過

行得
落波後兩小時再去排過

行得

唔9去
有冇人放電腦節石 5石都ok
tg: awlnka

大把,睇你出咩offer
落波後兩小時再去排過

行得

Go

tg傾OK?
買緊飛

邊到有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞