牛津1st hon畢業 你問我答

479 回覆
94 Like 349 Dislike
Number去到四十幾萬嚟到做獨醒撚

係俾人ban鳩咗,定剛剛升學有email開acc
想知師兄點考入去嫁?
幾錢學費?生活費用幾多?
係呀,就係人嘅問題,認真咁覆浪費時間又未必有人理,玩膠就簡單好多
想知每日嘅時間分配
咪睇呢件垃圾啦
咁啲女正唔正啫
神人留名
Mmc 同學?
都係上黎post d 假膠冇營養野
Up乜9
反而fb果啲先難reach受衆
係多人用 但人哋page養咗幾耐先有views又要多人share先得
小紅書一樣 一係就落tag等人Search 但除咗中學雞仲有咩人會無端端係小紅書搵Oxford 畢業之類
(#香港人maybe,係流量密碼都可行嘅

樓主呢啲post lihkg最好架喇 其次就開YouTube Channel做分享
諗住做邊行?
出到黎你期望可以搵到幾錢一個月?
係Dcard開啦
好人好姐邊個會用連登
秒左
仲未計生活費 樓主做個fd 子ok?
咪就係
仲有咁多人信樓主
成班連登仔都冇撚腦
萬靈學院 all souls

不過算啦除非你選PM如果唔係無人care你咩college出身,全部學店來,你有張學生證就任入

收費貴一貴但無乜服務俾到你,係有個靚場搞下event,夏天踢走d學生用幾倍價錢用dorm做airbnb俾遊客住

不過有d dining hall真係幾靚

有間新college今年搞博物館high table,係條恐龍隔離食飯係幾過引
Oxford d students 都咁癲咩仲以為行ゆとり教育嘅日本先咁

Oxford 果啲好似潮州話客家話都有得學個喎
建議Ching曲線要講明
低卡有名你叫台大仔都少用喇
如果佢係真ivy phd ug邊度就唔重要啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞