Wireless Headphone 無線頭戴式耳機討論(2)

662 回覆
5 Like 2 Dislike

主要for Pc ps5打機用 玩fps game多
見Amazon 做緊promotion 抵唔抵買?
EPOS GSP 370 Wireless
2000fun減價$699 有冇伏?
Lm
有冇人試過aventho wireless?
我自己用GAMING 耳機
我用Audeze Maxwell
如果同價位
audeze屌打晒所有耳機
電影打機睇戲聽歌集於一身
Beyerdynamic 應該差極有限
可以自己去試吓有冇demo先
呢隻我哋呢邊真係少講
amiron wireless 又尖又薄,出曬事
Beyerdynamic 無線野真係要試咗先
請問依家買px7 s2e有無話邊到平?
今日試咗 個聲係幾啱我 同埋戴上頭都幾輕
不過諗住試多幾個再落決定
除左大舊d比較重,其他野都冇得挑剔
Audeze Maxwell無幾多人識
但可以話呢隻無線耳機
差唔多全能,佢本身就係美國音樂大廠出
出名佢d耳機貴,佢降格出係gaming根本屌打
真係重,無任何缺點
Focal bathys $3980 @ 星際,平左一千,抵玩!
想象下,如果Focal 出gaming headphone
Focal同Audeze價位最高果隻價位相差差唔多

Maxwell搭載了Audeze最新的90mm平面磁驅動單元,驅動單元面積是主要競爭對手的3倍以上,提供強勁的低音和精準的定位。 Audeze的驅動單元受到全球領先的錄音和遊戲工作室的信賴,並擁有包括Uniforce™音圈、Fluxor™磁鐵和Fazor™波導在內的專利技術。 體驗無與倫比的高解析度音頻,支援24位元/96kHz的無線或USB傳輸。

基本上如果真係想又打機打聽歌
Maxwell唔洗諗,秒殺
預咗俾人插

有無大約$300左右耳機介紹
多數聽音樂 少打機

想買個平靚正

定係求其買就得
而家大鋪邊間買xm5 最抵?
呢個價就唔好諗無線,買kph30i clear 好過
Sony xm5有綠色?
想問有無人試過 Sennheiser Accentum Plus
考慮緊Momentum 4 定呢款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞