Wireless Headphone 無線頭戴式耳機討論(2)

662 回覆
5 Like 2 Dislike
入手都唔值 啲聲奇奇怪怪咁 不了
請問邊隻降噪耳機可以降到電視聲
温書嗰時屋企人開住電視 温唔入腦
Budget under 2000
無,現今既降噪都係講緊降 white noise
建議用類似明星開演唱會用果類繞耳入耳式有線
Xm5 vs MTW4 vs Px7 s2e
邊隻bass好啲?
想問下epos h3pro hybrid得唔得?
想買黎玩fps+聽歌
Bose QC ultra 試左幾次,最後都放棄左
聲我唔覺得好出色
優點繼續係anc同舒適度
但缺點都唔少
個vol control唔順手,電量同支援格式都落後其他對手,仲要貴過人
要anc同舒服我不如買返qc45或者新嗰隻new qc
仲平成千蚊
要聲我會揀px7 s2e,而家呢口價ok la

反正我都係冬天同上飛機用,最後揀左樣樣都有啲既xm5,再加幾舊換dekoni earpads,計埋都係二千頭
請問有冇bone conduction 有內存嘅運動耳機跑步用推介?
有無邊隻支援Dolby
想問下HS80 咁多隻有咩分別, 價錢仲要差唔多 $1000 上下

- Corsair HS80 MAX WIRELESS Gaming Headset
- Corsair RGB Wireless Premium Gaming Headset with Spatial Audio HS80
- Corsair Virtuoso RGB Wireless XT High-Fidelity Gaming Headset
- Corsair HS80 Dolby Atmos RGB WIRELESS Premium Gaming Headset with Spatial Audio
Hi 唔 Hi Res 其實唔係大問題
調音影響大 d
想問下藍牙好啲 定 插佢地個接收器2.4ghz 好啲
屌你竟然見到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞