美股認真討論區 MMMCCXCIX

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
雖然我都唔睇好圓乳宙
完宇宙之前完左 依家可能又開始好番呢
依家每日都跑半個鐘 跑左半個月 感覺好左
但仲有啲痛 比幾百蚊試 下
落樓下游水好過,全身郁動到
唔係 維持左年幾兩年
果日痾完屎起身無啦啦痛到cls 行都痛
唔係屌女做成
盤骨突出,頸,肋骨外突
快d睇醫生
下世小心啲
屙屎都痛你真係下世俾啲心機
屌泰仔嘛
未試過 唔知
想問吓點解你知道係一樣?
Hsi咁嘅成交升咁多
網站流量監測服務商Similarweb的數據顯示,今年以來,ChatGPT訪問量1月份的環比增長率為131.6%,此後逐月下降。5月時,這個數字已經跌至2.8%,預計6月將會出現環比負增長的情況。而資本市場方面,今年“人工智能大繁榮”可能將轉變成“人工智能大泡沫”的擔憂也日漸加劇。

今年年初以來,美國股市龍頭科技股平均升幅超過50%,遠超標普500指數其他成分股升幅。美國經濟學家大衞·羅森伯格近日表示,現在的人工智能投資熱潮讓人想起21世紀初的互聯網泡沫,目前標普500指數中科技股的權重高達27%,與互聯網泡沫危機爆發前的水平一致。有華爾街業內人士警吿,包括很多人工智能概念股在內,美股科技巨頭的估值已經過高,其潛在的下跌風險值得警惕。
骨幹系統同肌肉系統係相互關鏈
但人既祖先本先係四腳在地,就好似咁多位閪熊一樣
但為左一d無謂既自尊先會企係到
換來既就係一堆問題,膝頭,腰,頸
因為而家既狀態並唔係理想狀態
整完 係鬆左啲
但其實冇想像中咁爽
好普通既感覺
仲想sell我3600買4次 傻撚左
李家超 : 視「人才」如多件衣服供替換
https://lih.kg/3432501

呢條友真on9唔係扮
屌你老母google 即刻推肩廣告比我
呢啲整骨都幾撚好賺
同我講單次1800食水深撚到
come BKK I introduce you some good one
抓龍根
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞