美股認真討論區 MMMCCXCIX

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
多謝,聽日300
特斯拉熊軍: 聽日大跌 去買F car
無啦 玩完
個個月都去要洗幾多錢
牙金每晚上落都唔止呢幾皮
https://youtu.be/d1DLl0zh3wQ

20000 yen 一個位
自己上網搵穴場睇啦
Tsla bers only play is Twitter will hurt Elon lol
Apple price target increased, TSLA crushes deliveries. Bears should go to church to thank God that tmw closes early
快門線平平地點都要有
黑卡就自己買張硬卡紙剪
熊軍no mercy 聽日睇嚟又gap up
Gap die me la
I have a position
半日升哂全日升幅no problem
TSLUN聽日又帶升, 熊軍又JUMP得LU
完全冇跌嘅理由
完全唔明熊軍打算點 4600先回調撤退?
到時先走可能仲蝕過星期一就止蝕
聽朝6am已經升100點
until we scored
Lack of Bear Doomsday post is actually kind of concerning. I want some technical DD telling me the crash is around the corner.
死守的話 4600會比依家再蝕多20% 要博都先止蝕等到時先博吧
我就再等多一碼4800 如果大戶顛到一直升到4800都唔回50天線
先全食平倉+可能做20%淡 博一博

我同熊軍的分別係 真係奇蹟夾上4800不回頭
我就賺1X%數鎂+有做淡的機會
熊軍就死守到4800 依家重蝕的資金會再蝕多40-50%
之後點大跌都分別不大
點解tsla唔落埋23x先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞