美股認真討論區 MMMCCXCIX

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
唔用YOUTUBE仲可以用乜 其他平台都係小眾OR性質唔同
真係比佢成功BAN左AD BLOCKER只會成功逼大量人加入會員
美國人已經多數用tiktok
性質唔同 2個都唔同受眾
公海show off post
又要笠套
VIX-721
自從蘋果批之後
資訊新聞自由最黑暗的一天
見到師兄第二句
又知道你係一個廢膽
Veritasium 講得好啱, 我all in vix了
師兄咪睇呢條垃圾啦好嗎?
叫金J人同泰妹拍片囉
識牙澤應該無, 不夠呢度有人話識俄羅斯軍方高層
意大利文化部官員打趣建議,二人與其上演武鬥,不如改為文鬥,互相挑戰古代歷史及文化知識;又稱如果以拉丁文作對決,事情就會更有趣,「如果朱克伯格及馬斯克在鬥獸場有活動,應該和氣收場才是」。
一粒M2 ultra AI能力等於8張rtx 4090 ,apple 屌打nvidia
https://lih.kg/3431551

吟詩作對,琴棋書畫好唔好
Elon Musk 宣布未認證Twitter 帳戶 每日僅可讀取800條tweet 文

@姿
To address extreme levels of data scraping & system manipulation, we’ve applied the following temporary limits:

- Verified accounts are limited to reading 6000 posts/day
- Unverified accounts to 600 posts/day
- New unverified accounts to 300/day
炒晒d人搞到咁?
朱西:我上等威風,顯現一身虎膽。
依隆:你下流賤格,露出半個龜頭。
七省文狀元, 綽號‘對穿牆’, 請指教
小弟史丹福讀過兩年書,塵世中一個迷途工程師,依窿。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞