NGT48討論區第柒回:型男索女都加推NGT了

1001 回覆
9 Like 8 Dislike

今朝去左neway唱315
香港幾時先有青春時計同綠色森林運動公園

neway 其實都幾多48g歌

但舊
其實有時隔離po啲巨巨入嚟都幾驚

點為之巨

由隔離po入嚟嘅都係巨

一個人唱K

毒撚永遠一個人

巨人永遠都係咁寂寞

巨巨真飯

red mr 兩首都有好似
唔係因為乃po同米po我已經唔上連登

唔係因為珠po米po就唔會上娛台呢邊
以前舊登都唔上開娛台

我係因為高登三鎗出晒名先開始睇乃Po

利申: 本身有飯開

多謝支持

唔通你就係三鎗?

驚佢地一入嚟我地偽飯就現哂形,一問去過公演未去過握手未去過2shot未送過禮未買咗碟未

原來全部都未

在宅廚唔駛自卑嘅

以前舊登都唔上開娛台

多謝支持

唔通你就係三鎗?

咁我想問三鎗點解?

三鎗唔係三條友咩?

多謝解答
呢個po接近尾聲 而負皮只有7 問區以來首次
呢個po接近尾聲 而負皮只有7 開區以來首次

驚佢地一入嚟我地偽飯就現哂形,一問去過公演未去過握手未去過2shot未送過禮未買咗碟未

原來全部都未

飯無真偽 愛者為飯

原來全部都未

在宅廚唔駛自卑嘅

啱,在家千日好,不過出自你口好諷刺

利申:有玩過Aya 2shot

red mr 兩首都有好似

下次去
幾時青如又有新名
好野,我數到大米post多咗一陪人,恭喜大米團,多謝珠巴,奈良巴,CK巴,墨清,乳細巴,soda巴,西姐巴,荻野巴,與真巴,家姐巴,宮島巴,太野巴,大愛巴,三鎗巴,渡X理佐巴.........不能盡錄

以前舊登都唔上開娛台

多謝支持

唔通你就係三鎗?

咁我想問三鎗點解?

三鎗唔係三條友咩?

多謝解答

如有數漏,請勿見怪,記憶有限,真愛無限,多謝支持

以前舊登都唔上開娛台

多謝支持

唔通你就係三鎗?

咁我想問三鎗點解?

三鎗唔係三條友咩?

多謝解答

其實想知多D一齊入乃post吹水啫

我都係馬拿豬推嚟㗎

原來全部都未

在宅廚唔駛自卑嘅

我有串過呢啲嘢咩
自己都係在宅唔會拎呢啲嚟打飛機

多謝支持

唔通你就係三鎗?

咁我想問三鎗點解?

三鎗唔係三條友咩?

多謝解答

我都係馬拿豬推嚟㗎

墨青影響深遠

原來全部都未

在宅廚唔駛自卑嘅

我有串過呢啲嘢咩
自己都係在宅唔會拎呢啲嚟打飛機

美南巴我講笑咋,唔好認真,我好珍惜大米手足,sorry
好野,我數到大米post多咗一陪人,恭喜大米團,多謝珠巴,奈良巴,CK巴,墨清,乳細巴,soda巴,西姐巴,荻野巴,與真巴,家姐巴,宮島巴,太野巴,大愛巴,三鎗巴,渡X理佐巴.........不能盡錄

唔駛多謝太野巴

多謝支持

唔通你就係三鎗?

咁我想問三鎗點解?

三鎗唔係三條友咩?

多謝解答

我都係馬拿豬推嚟㗎

墨青影響深遠

我第一次留意乃團係更衣室潮文,聽講好似係三鎗創作,所以一直好好奇三鎗係邊個

唔駛多謝太野巴

點解

人地都一番心意嚟留過言喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞