NGT48討論區第柒回:型男索女都加推NGT了

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
如果乃post巴打同大米巴打連成一線,大米下年總選一定頭3位

聽講乃post巴打都好撚好撚好撚有錢,個個都米八型棍大油王
我係渡辺 唔係渡邉
渡邉先係林伯

全港唯一小珠死忠,你唔係唔識牙

嗰排得閒推過下po,有咩講過得罪講聲唔好意思
純粹係想唔同團冇咁出名嘅mb都有個平台討論到
個人覺得邊個邊個好正/我推邊個邊個呢啲討論無咩意思
奈何舊登到連登數字團po生態都係咁

幾同意你
其實想有高質討論 係要一個好強嘅真飯基礎
(例如個po入面要有至少50%活躍會員好熟個團啲嘢又追得貼)
本人唔係亦唔會係 又想講嘢 咪up埋啲邊個邊個好正/我推邊個邊個
或者幫大家整下圖咁 叫做貢獻下
需然成日都話生駒玩膠,但確實佢D日本真係好勁

原來貨都會moon米Po
我係墨仔 hi

Who is 貨

係咪會然渡邊理X

高登46 po 總大家姐

日文 N1
去握手多過我地去信和
mb都認得佢

需然成日都話生駒玩膠,但確實佢D日本真係好勁

佢好熟 超級真飯

全港唯一小珠死忠,你唔係唔識牙

嗰排得閒推過下po,有咩講過得罪講聲唔好意思
純粹係想唔同團冇咁出名嘅mb都有個平台討論到
個人覺得邊個邊個好正/我推邊個邊個呢啲討論無咩意思
奈何舊登到連登數字團po生態都係咁

幾同意你
其實想有高質討論 係要一個好強嘅真飯基礎
(例如個po入面要有至少50%活躍會員好熟個團啲嘢又追得貼)
本人唔係亦唔會係 又想講嘢 咪up埋啲邊個邊個好正/我推邊個邊個
或者幫大家整下圖咁 叫做貢獻下

我都唔係
我係渡辺 唔係渡邉
渡邉先係林伯

係喎
如果乃post巴打同大米巴打連成一線,大米下年總選一定頭3位

收到風一部份都現充所以唔係使好多錢落idol
近排好似唔見矢作巴?定又係funson?

你話矢作萌花?

乃po d青睇慣王道美女,見到ngt鄉下妹小到一文不值次次都屌

依樣都真
近排好似唔見矢作巴?定又係funson?

聽佢講幾句嘢都覺得佢好古參 好想佢講多啲嘢
家姐上番水啦i miss you

《肥婆我ok》

唔知第幾回

今晚 FNS 太多 mb
好多得一秒半秒
好似見到有個好似杏樹

鏡頭hunter
今晚 FNS 太多 mb
好多得一秒半秒
好似見到有個好似杏樹

今晚最注目係次總玩波

靚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞