NGT48討論區第柒回:型男索女都加推NGT了

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
米Po唔訓三人組

痴線,得個幾丁友一日七百幾個回覆
米Po唔訓三人組

無錯 我都覺得好癲
米Po唔訓三人組

無錯 我都覺得好癲

因為除左上連登之外無其他娛樂
好早喎

睇完新瀉朋友嘅熟肉睇咩好

AKBINGO熟肉

我無可能追哂 有冇分咩係有NGT咩無

其實AKBINGO你唔介意唔係ngt,求其揾番兩條暴走大叔主持既舊集數嚟睇都好好睇
米Po唔訓三人組

無錯 我都覺得好癲

唔係掛 其實我連登9成9都係上乃同米po
出面啲嘢基本上唔睇
米Po唔訓三人組

無錯 我都覺得好癲

出面啲嘢基本上唔睇

唔係因為乃po同米po我已經唔上連登
米Po唔訓三人組

無錯 我都覺得好癲

出面啲嘢基本上唔睇

因為兩個post都有CK清係度撐住
米Po唔訓三人組

無錯 我都覺得好癲

出面啲嘢基本上唔睇

米Po唔訓三人組

無錯 我都覺得好癲

出面啲嘢基本上唔睇

米Po唔訓三人組

無錯 我都覺得好癲

出面啲嘢基本上唔睇

所以其他post咪低質囉

無錯 我都覺得好癲

出面啲嘢基本上唔睇

米Po唔訓三人組

無錯 我都覺得好癲

出面啲嘢基本上唔睇

想問如果想整整齊齊咁聽哂NGT啲歌可以點做
想問如果想整整齊齊咁聽哂NGT啲歌可以點做

bilibili無咩?
lihkg 係低質左 見九龍灣強姦案啲comments就知 成班撚屌衝出o黎話勞資糾紛

唔係因為珠po米po就唔會上娛台呢邊
以前舊登都唔上開娛台

以前舊登都唔上開娛台

我係因為高登三鎗出晒名先開始睇乃Po

利申: 本身有飯開

以前舊登都唔上開娛台

我係因為高登三鎗出晒名先開始睇乃Po

利申: 本身有飯開

咩係高登三鎗,成日有人講,但無深究,橋本奈奈未
珠po應該都稍微算做到美男巴所講既野 個到時不時都會認真mode討論

Btw我少入珠po一個原因係我對貼吧幾反感下

美南巴誤會咗,其實佢係講緊有無人好憎松井珠理奈個post

無誤會呀

對唔住,係我誤會先真,你意思係咪你唔鐘意貓頭吧個種方式?

Yes
所以我要收wind儘量都唔去貼吧,無理由去睇比蝗篩過嘅資訊,但珠po好似個個都係資深貓騎

其實我唔係㗎,我開post淨係想討論48G既野,你見我都係推ske圖多,同埋推廣下ske mb

但我認我都有抽過珠水

無計珠po就係黑松珠起家 所以呢家會傾下48g是非 不過就算有人黑我推/講啲關於48g我唔認同既野 基本上唔會駁人睇人地字海傾
珠po應該都稍微算做到美男巴所講既野 個到時不時都會認真mode討論

Btw我少入珠po一個原因係我對貼吧幾反感下

美南巴誤會咗,其實佢係講緊有無人好憎松井珠理奈個post

無誤會呀

對唔住,係我誤會先真,你意思係咪你唔鐘意貓頭吧個種方式?

Yes
所以我要收wind儘量都唔去貼吧,無理由去睇比蝗篩過嘅資訊,但珠po好似個個都係資深貓騎

其實我唔係㗎,我開post淨係想討論48G既野,你見我都係推ske圖多,同埋推廣下ske mb

但我認我都有抽過珠水

無計珠po就係黑松珠起家 所以呢家會傾下48g是非 不過就算有人黑我推/講啲關於48g我唔認同既野 基本上唔會駁人睇人地字海傾

本偽飯覺得咩團都係娛樂大家啫

你以為真係背後清純無拍拖?
你以為真係成員無勾心鬥角?
你以為真係日日咁開心開SR?
你以為握手同你講嘢係真心?

夜啦 唔好FF咁多
沈迷idol同沈迷任何嘢一樣都無咩好
除非你沈迷得好出色 飯idol飯到發咗達啦
如果唔係你都係瞓啦
專心過好現實生活好過
[quote][quote][quote][quote][quote][quote]
專心過好現實生活好過

你真係唔駛瞓
http://www.bilibili.com/video/av8490786

http://www.bilibili.com/video/av8698217
Bingo我覺得呢兩集係ngt最多表現嘅集數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞