NGT48討論區第柒回:型男索女都加推NGT了

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
加藤美南你知唔知你好矮啊

利申 160

知念侑李

屌 我以為係咩成語嚟 去咗google

googled
158cm

慘得過人地J家出世大把女鍾意

利申 160

知念侑李

googled
158cm

諗起手越,男果個

做咩諗起禾

利申 160

知念侑李

googled
158cm

諗起手越,男果個

人上左鏡自然係會有魅力啲 有無執過都好
如果由住重係一般人係街行過G Bra都唔會望佢一眼

利申 160

知念侑李

googled
158cm

諗起手越,男果個

行街唔𥄫女

知念侑李

googled
158cm

諗起手越,男果個

行街唔𥄫女

都要講質素嘅

googled
158cm

諗起手越,男果個

行街唔𥄫女

都要講質素嘅

街邊太多背多分

諗起手越,男果個

行街唔𥄫女

都要講質素嘅

街邊太多背多分

我毒柒,行街頭dup dup ,閃閃縮,雙眼唔敢望人

但握手就充滿自信 容光煥發
https://lihkg.com/thread/343654/page/1?ref=iosnoep神id係入面

ID呢家嘢好閒啫
https://lihkg.com/thread/343654/page/1?ref=iosnoep神id係入面

ID呢家嘢好閒啫

同你推同一個 連登應該得佢
尋日美優巴講起2S距離啲理論, 今日我搵到啲咁嘅嘢

ID呢家嘢好閒啫

一定唔止,唔記得乜po,仲有其他人推山田

握手排隊都係呀叔同女飯多, 通常都係多卷, 主推
間唔時會有一兩個後生嘅不過明顯係嚟見下/過下癮
香港我就唔知了

ID呢家嘢好閒啫

一定唔止,唔記得乜po,仲有其他人推山田

握手排隊都係呀叔同女飯多, 通常都係多卷, 主推
間唔時會有一兩個後生嘅不過明顯係嚟見下/過下癮
香港我就唔知了

我就係阿哥叔

即係點

即係點

通常2shot個陣睇MB同你影相嘅距離同表情,都大至上分到你係MB心見中都有靚仔

即係點

通常2shot個陣睇MB同你影相嘅距離同表情,都大至上分到你係MB心見中都有靚仔

屌 毒撚無人權

即係點

通常2shot個陣睇MB同你影相嘅距離同表情,都大至上分到你係MB心目中有幾靚仔

做咩cap我講嘢

btw有錯字,我改咗

即係點

通常2shot個陣睇MB同你影相嘅距離同表情,都大至上分到你係MB心目中有幾靚仔

做咩cap我講嘢

btw有錯字,我改咗

因為真係好中, 特別係見到咁嘅對比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞