NGT48討論區第柒回:型男索女都加推NGT了

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
算唔算已經高質討論緊

利申: 低質

睇返覺得自己好低質 好想del comment

巴打你講得好啱,所以我成日叫大米手足唔好出post周圍招黑,唔想引哂D黑子入嚟,污染個post,頭先我係珠post有叫奈良巴同珠巴收手,點知連日陽都比人話埋

日陽呢啲醒目女識得社交點會係弱智

有時見啲人黑樣就覺得on9忍唔到 明明米團無嘢係比唔上其他團

巴打冷靜D,過份死忠都唔係好事

總選 握手邊樣唔夠其他團

覺得自己推嘅團好、其他團差好正常
已經係局外人睇淡咗

本偽飯覺得咩團都係娛樂大家啫

你以為真係背後清純無拍拖?
你以為真係成員無勾心鬥角?
你以為真係日日咁開心開SR?
你以為握手同你講嘢係真心?

夜啦 唔好FF咁多
沈迷idol同沈迷任何嘢一樣都無咩好
除非你沈迷得好出色 飯idol飯到發咗達啦
如果唔係你都係瞓啦
專心過好現實生活好過
算唔算已經高質討論緊

利申: 低質

跟本就無高質過

利申︰低質
前幾個鐘我細佬玩我手機 而加返嚟先係真正嘅我 無追po想問講緊咩

巴打你講得好啱,所以我成日叫大米手足唔好出post周圍招黑,唔想引哂D黑子入嚟,污染個post,頭先我係珠post有叫奈良巴同珠巴收手,點知連日陽都比人話埋

日陽呢啲醒目女識得社交點會係弱智

有時見啲人黑樣就覺得on9忍唔到 明明米團無嘢係比唔上其他團

巴打冷靜D,過份死忠都唔係好事

總選 握手邊樣唔夠其他團

覺得自己推嘅團好、其他團差好正常
已經係局外人睇淡咗

夜啦 唔好FF咁多
如果唔係你都係瞓啦
專心過好現實生活好過

墨清米post金句

記得貼堂貼壁報板
前幾個鐘我細佬玩我手機 而加返嚟先係真正嘅我 無追po想問講緊咩

講緊你細佬啱啱想屌柒人

講緊你細佬啱啱想屌柒人

原來你細佬都有睇48G嘅...孖生?

美南巴出咗坑?

算係啦 基本上一直都係花生心態

夜啦 唔好FF咁多
如果唔係你都係瞓啦
專心過好現實生活好過

我一直好佩服迷得好深嘅飯,自問去唔到呢個地步
老實講 除非見到anti係我推啲ig/twitter comments 黑佢搞到佢 先會睇到幾唔鋸之外
呢啲 forum 黑mb完全濕濕碎 唔洗咁嬲啦

美南巴出咗坑?

算係啦 基本上一直都係花生心態

夜啦 唔好FF咁多
如果唔係你都係瞓啦
專心過好現實生活好過

我一直好佩服迷得好深嘅飯,自問去唔到呢個地步

飯得抽離會比人批鬥話你偽, 成日都發生

講緊你細佬啱啱想屌柒人

24個比利
老實講 除非見到anti係我推啲ig/twitter comments 黑佢搞到佢 先會睇到幾唔鋸之外

咁點解你成日唔鋸我

講緊你細佬啱啱想屌柒人

屌 細佬正一on9仔

講緊你細佬啱啱想屌柒人

屌 細佬正一on9仔

上樑不正下樑歪
細佬戇鳩大佬kai

細佬話唔鍾意人單憑外表黑

咁點解你成日唔鋸我

always j擊me

講緊你細佬啱啱想屌柒人

屌 細佬正一on9仔

上樑不正下樑歪
細佬戇鳩大佬kai

屌你
奈良
大米討論區要改名做大愛討論區

奈良巴會唔會有日忍唔住爆seed

咁點解你成日唔鋸我

always j擊me

(Off topic)
我都feel到神巴always j擊me
講咗唔係gay都成日拎gay個point、鏈pat嚟 j擊我

不過我又唔介意依啲 大家都知講下笑
雨巴你都唔好介意啦 可能神巴想同你熟啲先咁玩 有時毒撚唔識表達自己
奈良巴會唔會有日忍唔住爆seed

不了 事後睇返實覺自己好柒好羞恥

咁點解你成日唔鋸我

always j擊me

(Off topic)
講咗唔係gay都成日拎gay個point、鏈pat嚟 j擊我

雨巴你都唔好介意啦 可能神巴想同你熟啲先咁玩 有時毒撚唔識表達自己

借d2串佢毒撚

咁點解你成日唔鋸我

always j擊me

(Off topic)

仆街,駁吾刀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞