NGT48討論區第柒回:型男索女都加推NGT了

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
老實講 除非見到anti係我推啲ig/twitter comments 黑佢搞到佢 先會睇到幾唔鋸之外
呢啲 forum 黑mb完全濕濕碎 唔洗咁嬲啦

咁點解你成日唔鋸我

always j擊me

(Off topic)
我都feel到神巴always j擊me
講咗唔係gay都成日拎gay個point、鏈pat嚟 j擊我

不過我又唔介意依啲 大家都知講下笑
雨巴你都唔好介意啦 可能神巴想同你熟啲先咁玩 有時毒撚唔識表達自己

借d2串佢毒撚

其實呢D可以叫做fd嗎,我都成日比你地笑我毒撚啦
老實講 除非見到anti係我推啲ig/twitter comments 黑佢搞到佢 先會睇到幾唔鋸之外

咁點解你成日唔鋸我

always j擊me

(Off topic)
講咗唔係gay都成日拎gay個point、鏈pat嚟 j擊我

雨巴你都唔好介意啦 可能神巴想同你熟啲先咁玩 有時毒撚唔識表達自己

岩呀推po吹水
正係gay呢個topic都可以推到好多版
陣間BL po啲腐女入到o黎可能moon po moon 到好興奮
其實我都係講笑大家唔介意我睇整容泡菜團就得

咁點解你成日唔鋸我

always j擊me

(Off topic)

借d2串佢毒撚

大家都係毒撚 不用分哪麼細
墨清誤會咗我

我係話你係姬,唔係話你係gay
我係話你係威,唔係話你係雞

咁點解你成日唔鋸我

always j擊me

(Off topic)

借d2串佢毒撚

大家都係毒撚 不用分哪麼細

I know that feel,無鳩嘅巴打

咁點解你成日唔鋸我

always j擊me

(Off topic)

岩呀推po吹水
陣間BL po啲腐女入到o黎可能moon po moon 到好興奮

傻豬 我比人叫得韓仔 梗係想韓風吹得愈勁愈好
BL入嚟見到一堆女咁少布都覺得毒啦
墨清誤會咗我

你份人又幾幽默喎

咁點解你成日唔鋸我

always j擊me

(Off topic)

借d2串佢毒撚

神巴係我嘅frd呀 日日上嚟都同你吹水

咁點解你成日唔鋸我

always j擊me

(Off topic)

岩呀推po吹水

我都睇泡菜 不過唔會係音樂台出現
墨清誤會咗我

你份人又幾幽默喎

多謝,呢個係我唯一缺點

咁點解你成日唔鋸我

always j擊me

(Off topic)

借d2串佢毒撚

好彩見到知水字

咁點解你成日唔鋸我

always j擊me

(Off topic)

借d2串佢毒撚

好彩見到個水字
突發,MK韓仔大量出沒注意

全港唯一小珠死忠,你唔係唔識牙

嗰排得閒推過下po,有咩講過得罪講聲唔好意思
純粹係想唔同團冇咁出名嘅mb都有個平台討論到
個人覺得邊個邊個好正/我推邊個邊個呢啲討論無咩意思
奈何舊登到連登數字團po生態都係咁

幾同意你
其實想有高質討論 係要一個好強嘅真飯基礎
(例如個po入面要有至少50%活躍會員好熟個團啲嘢又追得貼)
本人唔係亦唔會係 又想講嘢 咪up埋啲邊個邊個好正/我推邊個邊個
或者幫大家整下圖咁 叫做貢獻下

我都唔算好熟,又唔係成日得閒留意,係想有資訊交流下啫
厭倦咗舊登嗰隻對人不對事嘅小團子討論

巴打你講得好啱,所以我成日叫大米手足唔好出post周圍招黑,唔想引哂D黑子入嚟,污染個post,頭先我係珠post有叫奈良巴同珠巴收手,點知連日陽都比人話埋

珠巴鍾意招黑係佢性格嚟 睇開啲

講到我好似壞人咁既

唔係其實見你咁耐無上水咪話下你,希望你快D上水啫
そんな角ちゃんや、あやにゃん、かとみなが参加したアップカミングガールズ曲がこの後オールナイトニッポンで初披露
https://twitter.com/korokoromilky/status/892800775067361280
用手機細mon上網立即冇晒 mood

玩開iPad真係返唔到轉頭!
そんな角ちゃんや、あやにゃん、かとみなが参加したアップカミングガールズ曲がこの後オールナイトニッポンで初披露
https://twitter.com/korokoromilky/status/892800775067361280

想睇 mv 多 d
king record d 歌都冇乜期待架啦

呢樣真

但係ipad無咁立體喎

但係ipad無咁立體喎

大細呀立唔立體呀無咩所謂啦
依啲嘢係天生嘅 佢又自己改唔到幾多
自己鍾意咪得囉 成日拎出嚟比較為乜?
更何況你鍾意唔係只為立唔立體嫁嘛!軟件都好重要!
最緊要搵到啱自己咪得
開po一日已經就快#700了 低質討論真好

但係ipad無咁立體喎

大細呀立唔立體呀無咩所謂啦
依啲嘢係天生嘅 佢又自己改唔到幾多
自己鍾意咪得囉 成日拎出嚟比較為乜?
更何況你鍾意唔係只為立唔立體嫁嘛!軟件都好重要!
最緊要搵到啱自己咪得

墨清,我講緊手機喎,係咪有咩誤會
開po一日已經就快#700了 低質討論真好

大米交友討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞