NGT48討論區第柒回:型男索女都加推NGT了

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
[quote][quote][quote][quote][quote][quote]
專心過好現實生活好過

你真係唔駛瞓

其實呢個AC有3個人用,所以會出現唔同人格,敬請見諒

喂...呢張攞嚟做電腦桌面一流

解像度太低
windows 3.1 wallpaper 就得

珠巴,你用到ipad未
整合下:
NGT V HKT All
AKBINGO近幾個月其中幾集
寒蟬

寒蟬 B站應該 cut 晒
如果有巴打搵到其他 link 唔介意可以分享下
我只係睇完第一集

幫唔幫到你
整合下:
寒蟬

我只係睇完第一集

幫唔幫到你

貼錯link,對唔住
整合下:
寒蟬

我只係睇完第一集

幫唔幫到你

台灣電視新聞黎

http://www.bilibili.com/video/av8698217
呢條得唔得,唔用佢個app係咁跳頁
整合下:
寒蟬

我只係睇完第一集

幫唔幫到你

貼錯link,對唔住

係呀

不過係"解",其實即係第7集
我星期六得閒再用你條 link 搵其他集數

你去dailymotion打寒蟬有哂㗎啦,唔知做咩唔用佢個app就係咁彈頁面
我終於對呢個post有貢獻啦,可以揾到link比人,好感動呀

我終於對呢個post有貢獻啦,可以揾到link比人,好感動呀

唔講咁多 木神清ho ball

心情好真係要貼番張靚靚圖

左神右仙
係珠post而家講咩都比人扭曲哂

我講話
咸魚白菜,各有所愛
曹操都有知心友
豆神亦有識花人

其實意思係想講人人都有自己鐘意嘅MB,咪由得人地囉,點知而家個個都好似,覺得我係曲線串緊人地點解會鐘意D咁奇怪嘅MB

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞