NGT48討論區第柒回:型男索女都加推NGT了

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
對上一集睇係年初五團到齊
對本家次世代無咩興趣

而家唔係8仔多咩

利申:唔當8仔係本家

一半一半啦
本家次世得番玲奈7同樋b比較中意

乳細

有樣嘢想問你

做咩

乜你係絲嚟㗎咩

但你鐘意既可以當番我巴打

咁無嘢啦,之前講嘢有咩得罪嘅,請多多包涵

不過,陸續有黎

淨係依個po ,乳巴/乳絲 已經講過好多次佢係絲

你知呢呢頭gay lo多嗎,點知佢係咪人妖嚟啫

錯覺好似好大隻

心口有隻熊,唔通係大熊
對本家次世代無咩興趣

而家唔係8仔多咩

一半一半啦

乳細

有樣嘢想問你

做咩

乜你係絲嚟㗎咩

不過,陸續有黎

有咩好少利申

錯覺好似好大隻

佢偷食咗我啲健身奶粉!

錯覺好似好大隻

佢偷食咗我啲健身奶粉!

咁有無揾胡師父舉鐵
對本家次世代無咩興趣

而家唔係8仔多咩

一半一半啦

乳細

有樣嘢想問你

做咩

乜你係絲嚟㗎咩

不過,陸續有黎

我都唔明,男人老狗點解要爭住扮絲
其實真係好核突

乃post有好多

乳細

有樣嘢想問你

做咩

乜你係絲嚟㗎咩

不過,陸續有黎

神巴又抽我水
btw唔信米po有絲 依度根本係一班麻甩佬吹水

錯覺好似好大隻

佢偷食咗我啲健身奶粉!

咁有無揾胡師父舉鐵

熊仔份人好hea 郁兩郁就話攰

乳細

有樣嘢想問你

做咩

乜你係絲嚟㗎咩

不過,陸續有黎

神巴又抽我水

岩呀lihkg無女人!

乳細

有樣嘢想問你

做咩

乜你係絲嚟㗎咩

不過,陸續有黎

神巴又抽我水

我講嘅呢頭係娛樂台喎,唔好咁敏感啦
同埋乳細好濫由泡菜ioi,twice到日本46 48再到叫鴨post都見到佢

乳細

有樣嘢想問你

做咩

乜你係絲嚟㗎咩

不過,陸續有黎

神巴又抽我水

同埋乳細好濫由泡菜ioi,twice到日本46 48再到叫鴨post都見到佢

泡菜最鐘意係gfriend
之前見到你開hana post wo
對本家次世代無咩興趣

而家唔係8仔多咩

一半一半啦

乳細

有樣嘢想問你

做咩

乜你係絲嚟㗎咩

不過,陸續有黎

有咩好少利申

上次你問日本有冇男團睇

女人都睇得女團咁男人都睇得男團無衝突好似係

乳細

有樣嘢想問你

做咩

乜你係絲嚟㗎咩

不過,陸續有黎

神巴又抽我水

泡菜最鐘意係gfriend
之前見到你開hana post wo

其實你可以入去睇吓,我都係入去撚下狗啫
對本家次世代無咩興趣

而家唔係8仔多咩

一半一半啦

乳細

有樣嘢想問你

做咩

乜你係絲嚟㗎咩

不過,陸續有黎

有咩好少利申

上次你問日本有冇男團睇

絕對無,我地呢度無歧視嘅
日陽sr直播睇咸書

50音人士睇唔到sr

睇人睇咸書咋喎

諗起我個名問我:其實你明唔明sr我講咩⁉️我都直接答其實唔多明 我係睇你個人ja ma
對本家次世代無咩興趣

而家唔係8仔多咩

一半一半啦

乳細

有樣嘢想問你

做咩

乜你係絲嚟㗎咩

不過,陸續有黎

有咩好少利申

上次你問日本有冇男團睇

咁又係...我都睇 Tokio 之類 jpop 組合

我有睇VS嵐

錯覺好似好大隻

Q到癲wo
日陽sr直播睇咸書

50音人士睇唔到sr

睇人睇咸書咋喎

諗起我個名問我:其實你明唔明sr我講咩⁉️我都直接答其實唔多明 我係睇你個人ja ma

好勁呀,可以同佢傾計

錯覺好似好大隻

Q到癲wo

雖然我唔識讀你個名 但巴打講得好啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞