[D486-] 抗俄衛國 163: 俄羅斯內戰

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
瓦格納接管嗰個州係俄羅斯對烏克蘭作戰嘅總指揮部,亦都係重要後勤中心
We shall defend our Island, whatever the cost may be, we shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.
係啦係啦,乜野都係美國佬搞出黎,乜撚野都係deep state既陰謀。包括你屋企天花跌落黎同你屙尿唔順
質疑烏克蘭就係親俄?ching單細胞生物非黑即白?

以而家華格納既兵力,入咗莫斯科夠唔夠打,俾人喺後面包抄會唔會連渣都冇?
點解咁多幻想烏軍會打埋入俄到
烏想收返自己本身啲地都應該滿足
仲要響軍事法庭告鳩布甸種族滅絕
華格納本身都唔係咩好人
烏克蘭唔會多謝佢
睇TG幾個鐘前
俄友撐華格納都比班烏人屌佢
go fuck yourself
what a disgrace

花生keep going
飛官唔一齊變節既話 識鬼飛咩
廚房佬只得一條生路,就係高速攻入莫斯科,今明两日好關鍵。
你咪偷換概念
大把人質疑烏克蘭
你被人捉係因為用俄狗propaganda 咋柒頭
你唔係質疑, 你係貼一篇文章, 駁人唔睇內文,
假扮summarize但其實係放fake news,
被人踢爆就扮無事, 仲走去鳩貼啲俄國propaganda.
普里戈津叛變應該同hunter biden laptop有關
而家只係等右癌確認
梗係Let them fight啦
Prigo向俄羅斯國防部宣戰聲明話完事就會返回前線

Elon
其實佢哋成日講到美國佬無敵咁滯,唔係應該好驚美國佬嘅畓
當年Donald Trump其實唔係親俄,
係親普利戈津, 想策動wagner group叛變
應該係閃電俠用左神速力搞亂左時空啦,整到華格納叛變
侵粉:一定係deep state想spin 走hunter 案,策反華格納反俄啦
你老母生到你面皮都幾厚㗎喎
俄羅斯有空軍,有道彈果啲
但邊啲會聽作指揮係一個迷
屌, 講中晒
今日真係可以問打到莫斯科未
普京有核武, 戰術核, 戰略核.
炸自己領土, 歐美唔會有反應.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞