[D486-] 抗俄衛國 163: 俄羅斯內戰

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
而家究竟空天軍啲飛機導彈係消耗晒 上層靜觀其變 定俾人落order淨係睇住烏克蘭 好似冇大規模轟炸個convoy減慢大廚進軍速度
華格納打輸, 佢就成為普京堅實朋友
莫斯科失守, 咪交普京俾海牙法庭
而家已經過緊,你覺得民唔民主
民主唔可以解決一切,普京呢條友都係俄羅斯班友自己選上去既,仲要選佢選咗好撚多年,佢就係People‘s choose
退一步諗
如果wagner真係咁易取代左政權
烏克蘭未來係咪要面對更強既對手?
打入莫斯科,
莫斯科有高官支持佢推倒普京(應該之前已經有高官支持佢行動)
到時就成立臨時政府,成為臨時總統
到時睇幾多軍官支持佢
(應該好多軍官唔支持俄烏不再打落去)
所以佢因此奪權機會極大!!
估唔到普京會係咁樣走上絕路
我覺得係2種原因

1係冇理由炸自己領地咁on9

2係炸錯地方炸撚左民居就真係大撚鑊
講漏咗至關重要嘅支那盟友 -2
d親信比普京送晒去烏克蘭見上帝啦
之前拉左堆反戰俄佬,衣加可以放翻岀黎
俄羅斯一爆就大把地方爆
暫時一定唔會 未來唔知
因為第一件事一定係安內先

大哥加持
https://twitter.com/Maks_NAFO_FELLA/status/1672566472441200643?t=oNOGZeymw7E7dzOfIcgbXA&s=19

俄軍炸自己人不嬲最拿手
炸民居都係正常不過嘅事
根據Flightradar24顯示,普京的總統專機RA-96022正飛離莫斯科
佢啲加盟共和國未必聽佢支笛啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞