[D486-] 抗俄衛國 163: 俄羅斯內戰

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
其實都好奇怪
成班人一條龍地板油咁係公路踩去莫斯科, 竟然冇call空軍炸鳩佢
仲有30分鐘
咁就世界盃決賽
普京都唔係莫斯科 即係no need
莫斯科星期一放假
普京差唔多係一講完嘢就鬆人
根本就係叫唔郁下面啲人先走得咁快啦
普京不如打電話比澤仔求救啦
佢地好似有防空
咩嘢?
華格納到達莫斯科嘅時間
咁快就咁開心 第時點算
其實宜家莫斯科curfew 未
點同牙澤,牙澤有千萬個理由去搵幫拖,加上自己賭埋條命,先說服到人幫。相反普京依家只喺一隻落水狗,個個喺岸邊等分豬肉
俄國明 放假一日 (星期一)
我估莫斯科班高層走左/準備緊走 班撚頭怕死怕到出汁 普京一定鎮唔住場
越來越多的理論指出,普里戈任只是一場更大政變的代表,這場政變得到了部分陸軍和情報部門的支持。

其目標是推翻普京、從烏克蘭撤軍並重新與世界做生意。
There’s more and more theories pointing toward Prigozhin only being the face of a larger coup, which is supported by parts of the Army and the intelligence services.

The goal is to remove Putin, withdraw from Ukraine and return to making business with the worl
但係正路計都會嘗試派戰機挑戰一下啦,比防空擊退一件事,而家好似睇Rally睇下隊車隊幾時到終點咁
首都唔會策略性棄守掛?
定真係完全唔so軍令打都廢事打
咁中國就
完全靜音
好似冇事發生咁
想問下,而家烏克蘭係咪可以輕易進攻收復失地?定靜觀政變結果先?
呢個好笑
拯救CPI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞