一人一個五官接近完美標準既女藝人

851 回覆
417 Like 451 Dislike
張柏芝應該冇咁高
我覺得鄭秀文外形同其他差好遠,陳慧琳身形都唔靚通常紅要有台型身形(即係偏高瘦),大波通常都唔高瘦
你兩條友一唱一和無啦啦捉住Baby狂鞭唔知做乜鳩
身形好重要但身材唔係,因為主要追星族係女性,通常上到一線都係偏型嗰啲
但上鏡又唔覺佢矮
我覺得佢高關詠荷少少
因為有人無端端主動提起佢囉
佢就係經典例子, 身型比朱茵更差, 好彩佢遲出世, 有得整容
唔識冇損失,但唔明有啲人自己唔識就屌柒個post圖者做乜鳩,個主題有講明一定要post全人類都識嘅女藝人咩?
真, 之前靚仔男星post, 無咁多人提佢地身型, 基本上都係話佢地夠唔夠高,
又, 男人細粒、A字膊, 基本上都唔會搵佢入行, 所以都冇機會被我地bin c
咁唔識就唔識架啦
邊有欠唔欠
我求其擺張相(cap圖)
我覺得佢好靚(只限短髮)
咁係唔係又個個知佢係乜水???

呢兩張相嚟講baby著得好睇好多,下面個黑妹著到機械人咁
我覺得樣偏成熟嗰D(似廿中唔係30up嗰D)先上到大台,身高而方面冇咁大影響,阿姐而啲咪又係160左右,但樣又唔係偏成熟baby face 又唔高嗰D真係永遠上唔到大台,如果身形掂就可以連baby face 都上到大台
baby就係上得天橋嗰種model,不過呢度係連登,我都無謂再講人話,一齊反比較合大家心水。
香港女明星, 特別係2000之前, 有160我都唔會當佢矮, 我自己會用160做分隔線.
baby face女星我只諗起唐寧, 明明都係靚女, 做戲都好, 但就好小朋友feel, 總係覺得爭D型格.
有邊個有身材+baby face都上到一線? 紅過一排我都當佢上到位
ching, 之前我都覺得你真心buy baby, 但你連runway都講埋, 我都分唔到你係曲定直
咁可能同關一樣高? around 163? 但上鏡真係唔似
嗰男星post高質過而個,大家分歧冇咁大
靚女多數係咁
有邊個靚女婚姻事業真係好好
我係Angelababy Fans,仲有鐘意劉亦菲同袁澧林,所以我估連登有一半人block咗我。
我覺得呢個post只要係靚過路人, 就話佢係靚, 但明明標題講緊五官完美, 連梁小冰都唔入流時, 其他女明星被點名, 好難怪被人笑

男明星可能一般眉眼鼻都冇問題, 加埋有身高, 都唔會有咩爭議, 女明星個鼻易出事
我覺得紅姑最接近, 可惜老公早死,
林青霞唔計後生時D風流事, 而家未離婚我都當婚姻好架啦
上面中森明菜就真係慘無人道, 比世紀人渣瘋狂玩弄, 自殺不遂, 再比人呃多獲, 公開直播分手
咁又係,以前啲人邊有咁高,係外地嚟嗰啲先真係高btw唐寧baby face又矮注定上唔到位米雪算唔算其實王菲我覺得佢有baby fat嗰時幾baby face ga,但佢嘅身形氣質又真係型先抵消咗嗰樣(佢嘅鼻係敗筆同時令到佢嘅樣毫無攻擊性,加埋佢對大眼令到佢嘅樣更加偏柔)
周慧敏趙雅芝算唔算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞