一人一個五官接近完美標準既女藝人

851 回覆
417 Like 451 Dislike
真係吹佢唔脹
好撚煩
屌,重以為柏芝嚟
人品同靚冇關係 ga wor
好dry,硬係覺得有進步空間唔算超靚冇得再靚嗰種太平淡
原來柏芝瓜子面係來自阿爺
鬍鬚勇可能瘦左時都係瓜子面
算吧啦 好多人都係睇人品行先 佢哋啲人唔會識理性
佢應該天生瘦底, 有一期好乾, 真係無辦法
雖然佢而家比在團時fit咗同而家更有女人味,輪廓依然係靚,但係就殘咗好多。冇辦法啦!估佢都係成日爛蒲爛飲,唔殘就有鬼啦

最近出咗寫真

立體身型高瘦適合時裝,細細粒扁面偏可愛或小家碧玉適合古裝所以朱茵梁小冰嗰啲反而好fit古裝,王菲雖然大陸但其實好唔fit古裝
cls, 拎angelababy呢D全世界都知佢整容嘅來比較,
佢連阿嬌朱茵都比唔上
大美人 五官 氣質上贏晒 ab返屋企幫手掃地差唔多
ching 驗左眼未
應該改善左人品先
同埋工作態度
琉球啲人都同日本本土好唔同都唔知要唔要算日本人好,重有新彊嗰啲
所以王菲少有大陸明星入面唔娘, 因為fit唔到古裝,
朱茵梁小冰著古裝令佢地upgrade左, 逃學威龍入面朱茵明顯跌左grade, 同西遊記比
迪麗熱巴呢D? 就算鬼妹計都好, 佢雙眼、鼻都唔係生得靚, 間唔中都有種死魚眼feel 係唔係大陸化妝問題
就係咁嘅態度, 當年都仲咁多戲搵佢 做戲好又靚女, 觀眾又buy佢, 當年仲未有閃卡事件, 又未傳出佢態度差
呢啲如果有心係可以改到,聲同身型令到佢行出嚟冇李嘉欣而啲咁完美雖然李嘉欣把聲唔好聽但都冇點影響到佢,柏芝把聲差唔多可以冚晒佢嗰樣即刻冇feel
我心目中嘅完美五官需要有酒粒

angelababy連身材都輸埋, 佢唔單止細粒, 仲單薄, 膊頭太窄, 次次見佢著gown都覺得浪費晒D大牌子
古力娜扎而啲,迪麗熱巴唔多覺佢靚
明顯整容 嘅唔該收埋,咁搞人人都可以好完美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞