一人一個五官接近完美標準既女藝人

851 回覆
417 Like 451 Dislike
大佬嗰鼻唔掂喎
所以更想知未整前係咩樣, 咁多年來網絡都冇相流到出來 狗條隊又搵唔到相
放低名你都唔會記得啦
我發覺好多女星都衰係個鼻度 好似好難整得好睇, 天生靚更少
可能香港多混血溝咗啲鬼佬種,北方種,越南種等所以先出到大美人
ching倒轉咗講?

因為鼻好難化妝,同埋靚鼻又要高又要直又要窄,好多人衰一個已經bye bye,又容易整得膠,眼只要大已經唔會差得去邊
補相bin c
個鬼婆唔係靚女, 但人地有身高+膊頭, 撐得起件gown, 個心型完全豈現出來,
angelababy嗰個心型冇撐起來, 心型周邊又dup晒, 似A貨

不過佢嗰樣真係怪怪哋feel
佢個女係跌左grade嘅邱淑貞, 如果真係似佢未整之前, 咁當年邱淑貞整得幾成功
知拿古力娜扎
大美人例如林青霞李嘉欣最稀有係連身型都ok(雖然李嘉欣腳型唔靚)所以我覺得樣唔洗完美,身型靚加埋樣靚已經屈晒機,當然把聲冇咁差啦李嘉欣而啲可接受
佢嗰女好大陸feel
佢幾時係tvb 過
你可能無乜留意
香港歌影視最紅果批其實大部份唔會點大波
陳寶珠/蕭芳芳/鍾楚紅/關芝琳/張曼玉/王祖賢/梅豔芳/鄭秀文/陳慧琳
肥個陣都係咁靚好難得
不如你直接講我需要貼邊條女你先批准同滿意?
就算大陸台灣, 一線嗰批都唔係大波
紅唔紅, 身材反而好次要
我仲以為自己post相響呢度係有糧出,需要咁多要求去乎合你個人口味
所以呢,model唔係阿豬阿狗都做得,又要高又要一字寛肩同埋腳要修長頸又唔以太長(蔡少芬完全唔得)朱茵而啲就算樣幾靚都好都上唔到大枱
主攻大陸, 為有將自己搞成咁
冇留意李嘉欣腳型
係咪前世欠咗你?
打攪晒,你post返你鐘意嗰啲啦
所以話angelababy朱茵呢批好妹仔格
我見香港上到一線嘅電影電視女星, 好少可真係矮, 太矮真係冇主角格,
張柏芝官方165,
關詠荷 163,
朱茵153,
angelababy 159,
但我估朱茵angelababy都有報大數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞