一人一個五官接近完美標準既女藝人

851 回覆
417 Like 451 Dislike
gal gadot港譯姬嘉鐸, 唔知出自邊個高人, 諗起法國小野貓碧姬芭鐸,
不過gal gadot老得好快
而啲啲都係要混血
仲有好多韓星扁口扁面, 都係唔明點解香港人會受, 但本土明星就算而家嗰批都唔會扁口扁面, 起碼輪廓會突出過韓星
佢個鼻唔係勾
不過五官真係靚
細個睇星戰已經覺得佢五官靚
好少可嗰個年代日本女星肯整牙,
好多人話山口百惠係女神, 但佢一笑突出D虎牙我就頂唔順
佢係夾佢個樣先反而可愛
下垂眼本身好難可愛你要分清楚
佢同梁朝偉合照張相勁靚女
Roberts 五官都唔係完美啦,佢個鼻我覺得係五官入面最差,同埋Portman個成個面形靚好多,額頭飽滿成塊面好立體,或者掉轉講roberts塊面好似2D咁,之後中間痴個鼻上去
所以而啲只係影硬照靚身型都唔多掂睇落唔高明明好高吓
癡撚線喊都咁撚靚既樣 佢閪都照過去攬實佢啦
係呀, 河合奈保子都係, 出道咗幾年都無整, 好後期先搞, 松田聖子都有少少虎牙
gal gadot係fast n furious算係好索, 冇咁大份, 但佢保鮮期真係好短,
而且佢唔算入到呢個post嘅完美女藝人, 佢最多有D神秘感, 冇咁valley girl feel
做咩個個係度po希哥d女
佢老左好睇過後生

咁都唔勾?佢呢隻鼻型仲要係勾得黎唔似澳洲佬嗰d鼻翼咁闊咁核突wo
天時地利人和
大美人阿媽都係靚女, 溝左老豆鬼佬血統, 令五官更突出,
柏芝反而似老豆, 但阿媽鬼婆血統將佢tune靚左
整容雞
咁關之琳冇混血, 所以我覺得佢更屈機
關之琳血統係另一種屈
佢而啲冷艷型/距離感重係喊嘅時候特別靚,相反笑反而冇平時咁靚除非係冷笑

之前睇柏芝同佢老豆啲相 其實柏芝五官似老豆 但真係命水靚到混得好撚完美
有啲係混到亂哂籠 佢無亂籠之餘係夾到完美先出世咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞