一人一個五官接近完美標準既女藝人

851 回覆
417 Like 451 Dislike
老一輩來講我覺得寧靜五官都算係好靚, 但google話佢有少數民俗血統
但都未去到大美人級數,
之後D四大花旦、新四大花旦完全唔入流
可唔可以唔好再post,整完都咁樣衰
唔知佢乜水, 但好典型大陸網紅樣, 睇完冇記憶點,
同埋最起碼要post佢比記者影到、影視screen cap先可以作實, 自己影相一定有執過
變左大媽
鼻起角, 雙眼無神, 間唔中死魚眼, 一字眉唔識欣賞
屌你真係當人人都知你擺個乜水出黎咁
你起碼都放低名啦大佬
成個post全部相都有人評係天花板之同時又會被批評唔知邊忽靚,一啲都唔稀奇
第三張有啲似Anna Hathaway
朱茵
邱淑貞
某程度亦證明左佢post呢班明星/網紅根本唔靚, natalie portman林青霞呢D唔寫名, 個個都知佢乜水,
呢班網紅/明星仔仲衰過廸麗熱巴, 起碼廸麗熱巴我基本上冇睇過佢做戲, 但一睇樣就記得佢, 最起碼證明佢係靚女, 只係覺得佢未夠美人級
你真係唔撚識波
人品同靚掛勾真係笑死,照佢哋邏輯咁樣殺人犯強姦犯偷食男女入面冇靚女靚仔
真係咁單純不做作就唔好入呢行啦

擺迪麗熱巴 我無睇過佢啲戲我都知佢係迪麗熱巴
你收檔?
d 人屌都廢事屌
走啦唔好搞事
呢個post開忠明義講完美五官女明星, 本身就有個準則,
死魚眼、鼻梁有節呢D一定就唔係大部份人審美角度嘅靚五官,
除非你話你審美入面朦豬眼係靚, 咁我都尊重你審美嘅
有冇人有邱淑貞未整下巴前張相
我覺得嬌太細路女樣,講女人味Mani仲有吸引力
佢身型真係,model樣唔重要身型先最重要,呢啲𡃁模搞橫晒身型靚著乜都靚求其幾十蚊衫都得,好似王菲重慶森林咁著啲濕鳩T-shirt都靚先適合做model,有一定基本盤,然後可以昇華啲靚衫。baby而啲著起龍袍都唔似太子
馬詩慧完全唔靚, 我直情覺得醜, 但起碼model身材, 唔睇樣, 遠睇有台型,
angelababy後生時賣青春+黃曉明老婆, 而家年紀大左真係好尷尬, 做戲綜藝外型都唔得, 個樣亦開始老
好似話跌親所以要整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞