一人一個五官接近完美標準既女藝人

851 回覆
417 Like 451 Dislike
唯一認同你係佢好娘
明明係ABC, 但點解咁大陣土炮除
認同,但吹到仙女咁重有陳妍希都係麻麻就算沈佳儀都唔覺得靚,比普通人靚但又唔到靚女level
佢動態好唔掂,把聲又係
佢同個標題一啲關係都冇
可能因為佢係以色列人,嚴格黎講以色列都算係亞洲,所以對我地黎講會入屋d

講真,呢條女由內到外我都覺得可以用完美黎形容,人靚就緊架喇,仲要高學歷加多才多藝,又讀哈佛,又好似識成5-6種語言,屈機到唔識點形容
豬頭day都拎出來 收返埋喇
Gao@collar??
男藝人?
日本妹嚟
呢個比例簡直係失敗
佢五官明明ok ga,但唔知點解硬係嗰樣有陣娘味無論著幾潮嘅衫或髮型都仲係到,相反王菲單純係taste同髮型有問題,去美國前其實如果幫佢搞一搞都可以即刻冇晒娘味,但好似話當年髮型好多時係冇人幫佢所以佢自己郁手雖然有陣娘味,但當年一開始我中意sally多啲,起碼好過矇豬眼又矮都做到偶像派嘅sandy,唱歌走音又成日唔夠氣(之後進步勁大真係佩服完全係後天嘅典範又敢偏離主流,而家嗰啲冇進步不得止重夠膽死退步明明本身都差)不過當年sally真係偏向唱口水歌比較入屋啲嘅歌,如果而家聽返其實會覺得連佢嘅歌都有陣娘味
勁正重有gal gadot都係
明明以前好多人要去做雙眼皮,點估到而家風水輪流轉
苟芸慧
boy?
明菜16歲出道前整咗, 原本佢有一隻虎牙, 左邊門牙係陶瓷牙
唔好意思都要講,Gal gadot真係連佢車尾燈都未必追到

一黎我覺得佢睇落係靚係有女人味,但未去到portman嗰種靚,同埋Gal gadot比我感覺真係有d太大份,不論面形同骨架都係,女人一豐滿就好難有好好睇嘅五官,至於外在學歷嗰d應該唔洗多作解釋
口味每個人唔同嘅,我覺得Anne靚啲
仲要佢身型唔似julia roberts呢款咁大隻, julia roberts好山東婆feel, 完全冇sex appeal,
我覺得好多美國女明星都係好大隻, 香港人都係頂唔順
好市井, 佢唔出聲、企係度唔行, 會好好多
劉亦菲就算以路人來講, 都唔算靚女, 最多叫中上,
陳妍希直情唔靚
一直覺得佢女生男相,尤其初初果陣,覺得佢同自以為大台嗰個 張(唔記得乜)搏 好似樣
咪玩啦師兄
大美人五官標青又靚咁多 分開同擺埋一齊都完美咁濟
眼大雙眼皮鼻直鼻高鼻頭有肉堅賽唔過多
嘴型不偏不倚 厚薄均勻
額還好觀骨又靚
係,確實未到Portman level,但兩個不同類型Portman 係智慧型,gal 可能因為當過兵加埋身形係好女戰神feel
有時係會唔明點解可以生到大美人同柏芝呢啲樣出黎咁撚癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞