一人一個五官接近完美標準既女藝人

851 回覆
417 Like 451 Dislike
我覺得古力娜扎都係靚得冇記憶點 好似好多大陸女星都係咁嘅樣,
大陸女明星好似仲未出到一個林青霞李嘉欣級數靚女
佢咪就係冇心
但有把老牛聲都咁好演技,我又覺得聲唔係最首要
講到尾佢依家咁都係因為個人品有問題
佢把聲聽慣左係OK, 之前重睇忘不了, 都係好感人,
我唔鍾意佢把聲主因係佢唱歌 老牛聲唱歌, 聽幾多次都頂唔順
之後咪就係態度差冇戲搵佢拍
差到比人落封殺令都可算第一人?
靚靚
聽佢d歌? 諗唔到點解要咁做

排名不分先後
起碼我覺得柏芝真係有演技先,
靚靚最佳女主角獎都唔知點解比佢
你仲後生, 當年佢好紅, 周街都聽到任合天氣
咩事呀, 點解post咁多普通樣上來, 李英愛我都算, 其他相post來做乜? 韓國/大陸冇靚女咩
重有楊釆妮但佢把聲令到我覺得佢好出戲,點解咁嘅樣會有咁嘅聲
咁大部份女人年紀大左都冇左後生時嘅青春feel啦, keep得幾好都好, 拍埋班後生女時, 好多時都一眼睇得出邊個係後生女
93年新不了情佢值得喎係94年有問題,嗰年應該俾陳果,王菲都好過佢(不過王菲被認定演自己)
而無論任何天氣~
一起~
93年大熱係值, 但佢演技真係未到影后級數
下垂眼代表仲有Britney Spears
後生都好可愛
可能太多而啲樣又可能整出嚟太完美毫無特色有時缺點令到人特別先可以有記憶點,另外一方面係氣場氣質而個唔關樣事
1999-2000嗰期真係紅到爆, 一開波就維他廣告, 電視台又幫佢打歌, 喜劇之王+星願double kill
佢好多好歌
賭愛 不一樣的我都好好聽
早期把聲都冇爛得咁緊要既
如果唔考古,要講最近期嘅,呢個五官同身型已經近乎完美了

其實啲歌唔差
有時聽下無彷
以後我只想一個人~
咁影后而啲好多時唔係睇有冇演技,演技達到一定合格水準,就係睇noise睇印象睇關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞