Supper Moment盼回港開騷見樂迷 最想與女團Lolly Talk班妹豬合作

296 回覆
37 Like 1321 Dislike
所以你而家舉報既做事手法係事承邊度?
學吓人哋東江水KOL咁咪幾好
要奶就奶到盡
係外國都要陳小姐新gmail
RMB Rock
都唔明 以前點解會追佢

馬上清yt歌單list
笠水
肥媽就有你地份
Supper Moment近年經常在內地演出,相比起以前與香港樂迷見面的機會大大減少,主音Sunny坦言今年除了會繼續在內地演出之外,亦會於東南亞地區開騷,至於香港則未落實:「真係差唔多每日都喺社交平台收到樂迷嘅訊息,佢哋都好掛住我哋,其實我哋都好想講我哋好掛住你哋,亦都好希望可以喺今年開到騷!」

咁咪開少啲東南亞 開一兩場香港囉戇鳩
我無咁低情商
網上吹水打牙鉸打到要跟國安果套
你send email做實事,笑死人
呢個邊個嚟
成件事一開始根本係啲黃衛兵逼人表態
唔表態就係投共
表左態唔出盡晒力訓晒身就係食人血饅頭

好啦 出盡晒力比人拉鳩埋一世玩撚完
睇下hocc有咩下場
而家呢度有人理過佢咩
成班濕鳩睇到自己句「respect」幾撚大
一句respect 就要想人命都唔要幫自己抗爭
自己就坐係𨫡盤前面做軍師

夠膽講句
而家屌SM既人
當年大三罷嗰陣
有幾多個而家夠膽用老豆老母老婆仔女條命出來發誓
話自己有參與罷課罷工罷市呀

自己連一日要做既野都唔肯做
就怨鳩呢個嗰個唔用一世前途幫自己抗爭
最好全世界就訓撚晒身
自己輕輕鬆鬆搭到順風車就最爽
與其陪你啲戇鳩黃衛兵癲
表完態就要比你屌
唔搵RMB唔通你句respect 可以當飯食呀?
唔好意思依家就係一部份人喺度玩緊二元對立
佢講到明自己係鏡粉 知咩料啦
蒜鳩掃把啦臭蟲
揾野嘈下姐你做乜篤爆人
總之千國內/內地係好 香港係原罪
人地有冇拍片屌fans
咁你都知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞